A magyar piaccal szemez az amerikai TAB

The Alternative Board (TAB)
The Alternative Board (TAB) / A csoportvezető TAB szakértők (a hálózat helyi franchise partnerei) tipikusan legalább 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek management vagy tanácsadás területeken.
Szerda
2018.08.29.
Első lépésben mester partnerrel, majd további helyi franchise átvevők bevonásával bővülne hazánkban a világ egyik vezető b2b-szolgáltató rendszergazdája.
 

Az Egyesült Államokban székelő, jelenleg a világ 18 országában jelenlévő The Alternative Board (TAB) a világ legnagyobb franchise hálózata, amely az üzlet- és vállalkozástulajdonosok számára elérhető szakértői tanácsadásra és üzleti coachingra szakosodott. 1990-es megalakulása óta a TAB világszerte több mint húszezer cégvezetőnek segített üzletük, vállalkozásuk fejlesztésében gyakorlati és valós megoldásokkal; most pedig Magyarországra hozná el ezeket a szolgáltatásokat.

A TAB egy olyan szervezet cégvezetők, igazgatók és vállalkozók, cégtulajdonosok számára, akik havonta egyszer összegyűlnek, hogy egy csoporttalálkozó (avagy saját igazgatótanácsi ülés) keretében megvitassák, miként tudnák fejleszteni vállalkozásukat. Mindegyik csoport (igazgatótanács) maximum 12 tagból áll, akiknek üzletei egymással nem versenyző vállalkozások. A tagok a többi csoporttagnak és a csoportvezető TAB szakértőnek bemutatják üzleti problémájukat, elképzelésüket vagy terveiket a cégvezetés különböző aspektusait illetően, mint például az értékesítés vagy hatékonyság ösztönzése, terjeszkedés, költségoptimalizálás, stb.

A csoporttalálkozók (igazgatósági ülések) mellett a TAB tagok minősített coach-ok vezetésével zajló üzleti coaching keretében is azonnal használható tudásra, perspektívára és támogatásra tehetnek szert. A rendszer segítségével a TAB tagok stratégikusabban tudják vezetni cégüket, ami nagyobb jövedelmezőséghez, egyúttal magasabb szintű elégedettséghez vezet.

A csoportvezető TAB szakértők (általában a hálózat helyi franchise partnerei) tipikusan legalább 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek management vagy tanácsadás területeken. Több franchise átvevő például a TAB segítségével bővítette meglévő tanácsadói praxisát.

A The Alternative Board Magyarországon elsőkörben egy olyan mester franchise partnert keres, aki egyrészről elindítja és vezeti hazánk első TAB helyszínét, másrészről pedig egyéni franchise partnerek bevonásával fejleszti a magyarországi hálózatot. Az első helyszín beindításához a mester franchise átvevő számíthat a hálózat minden partnere számára biztosított támogatási rendszerre. Ez magába foglalja a folyamatos támogatást hírlevelek, partnertalálkozók, a nap 24 órájában rendelkezésre álló telefonos asszisztens formájában, a megnyitóhoz kapcsolódó segítségnyújtást (online és helyszíni támogatás, szabadalmazott vállalati szoftver, franchise átvevői intranet platform) és marketing támogatást (hirdetési és reklámminták, nemzeti és regionális reklámozás, közösségi média, SEO, honlapfejlesztés).

Az átfogó támogatási rendszer mellett a franchise partnereket egy nyolcnapos betanítás, majd egy újabb nyolcnapos képzés keretében ismertetik meg a sikeres működés mikéntjeivel. Ezt követően a partnerek havi vagy negyedéves rendszerességű konferenciahívások, találkozók keretében csiszolhatják tovább tudásukat.


népszerű a fórumban