Az Expense Reduction Analysts franchise rendezvényére április 4-én 18:00 órai kezdettel kerül sor Budapesten. A rendezvény ingyenes, mindössze egy gyors regisztrációhoz kötött az alábbi formanyomtatvány megküldésével (helyek korlátozott számban).
Hétfő
2018.03.19.
Budapesti konferencián mutatja be sikeres üzleti formuláját az Expense Reduction Analysts tanácsadó franchise.
 

Az Expense Reduction Analysts (ERA) közel 700 franchise partnert összefogó hálózata a vállalati költségmanagement ágazat vezető szereplője, amely több mint 30 országban nyújt támogatást a működési költségek csökkentésében és a rentabilitás, jövedelmezőség növelésében cégek számára, azok méretétől függetlenül. A negyedévszázados múlttal büszkélkedő ERA globális portfóliója a kis- és középvállalkozásoktól (kkv-k) kezdve a multinacionális nagyvállalatokig, lakberendezési vállalatoktól autógyártókig, minden gazdasági ágazatból tartalmaz ügyfeleket. A tanácsadó franchise hálózat most Magyarország felé fordítja minden figyelmét, és a magyar piacon indulásra kész márka képviselői budapesti konferencián mutatják be sikeres és bizonyított üzleti formulájukat a magyarországi érdeklődők számára.

25 éves fennállása alatt az Expense Reduction Analysts hálózata egy erős és fenntartható növekedési pályán haladva többezer ügyfél számára realizált sikeresen költség megtakarítási projekteket a rendkívül vonzó “No savings – No fees’ ajánlatával. A Nemzetközi Franchise Szövetség által a közelmúltban ‘Best Business Franchise’ díjjal elismert hálózat most a magyarországi indulással folytatná tovább európai fejlesztéseit. Hazánkban jelenleg az országos hálózatfejlesztésért felelős „Country Manager”, valamint a helyi tanácsadó irodákat üzemeltető egyéni franchise partneri lehetőség egyaránt elérhető.

Többek között ezekről az üzleti, franchise lehetőségekről tájékozódhatnak részletekbe menően a rendezvény résztvevői, de lesz szó a hálózat működéséről, legújabb fejlesztésekről, tapasztalatokról, franchise kondíciókról és természetesen a vállalkozásindítással járó pénzügyi vonatkozásokról is. A résztvevőknek mindemellett személyes konzultációra is lehetőségük nyílik Neil Burnard nemzetközi hálózatfejlesztési vezetővel, valamint az ERA senior-management csapatával, ahogyan más szakemberekkel is a franchise világából.

Realizálja az önben rejlő potenciált, és indítsa el saját tanácsadó vállalkozását az Expense Reduction Analysts ernyője alatt Magyarországon! Kéjük, részvételi szándékát az alábbi formanyomtatvány elküldésével jelezze.


Regisztráció
Regisztráció
If you see this, leave this form field blank

népszerű a fórumban