Egy kisgyereknek úgy célszerű elsajátítania az idegen nyelvet is, ahogyan a saját anyanyelvét: természetesen” – emelte ki Jamrik Márta.
Péntek
2017.04.28.
A Magyarországon közel 25 éves tapasztalattal rendelkező LCF Kids Club nyelviskola franchise tanfolyamokat indított a legkisebbek számára is.
 

A nemzetközi trendeknek megfelelően a Kids Club elindította a legkisebbeknek szánt tanfolyamait – már hat hónapos kortól szerveznek baba-mama angol tanfolyamokat. “Azt tapasztaljuk, hogy a szülők és a pedagógusok is egyre inkább elismerik a nemzetközi kutatások eredményeit, és ma már nemcsak elfogadják azt a tényt, hogy egy idegen nyelv elsajátítását nem lehet túl korán elkezdeni, hanem határozottan keresik is a lehetőségeket” – mondta el Jamrik Márta, az LCF Kids Club magyarországi mester franchise jogtulajdonosa.

Persze nem kis dilemma egy szülő számára, hogy merjen-e angolozni a kisgyermekével, ha az még az anyanyelvén sem beszél” – vetette fel a szülők ezzel kapcsolatos aggodalmát Jamrik Márta. A Kids Club ezen kérdések feloldására ingyenesen látogatható, tájékoztató előadásokat szervez az ország több pontján, ahol a szülők megismerkedhetnek a korai nyelvoktatással kapcsolatos legfontosabb információkkal. “Ezeken az interaktív találkozókon a szülők is bátran kérdezhetnek tőlünk, mi pedig ezzel is hozzájárulunk ahhoz, hogy minél több kisgyerek ismerkedhessen megfelelő formában és módszerrel az idegen nyelvvel.”

A Kids Club foglalkozásokon csoportos órák keretében, csapatban tanulhatnak a gyermekek angolul, úgy, hogy a játékos feladatokon keresztül szinte észrevétlenül sajátítják el a nyelv alapjait. “A sok változatos feladatnak köszönhetően olyan alapra tesznek szert, amelyre bátran építhetnek a későbbi nyelvtanulás során” – tette hozzá az igazgató.

A nyelviskola hálózat egy világszerte bevált módszert és kulcsrakész megoldásokat kínál. A franchise központ, a kipróbált koncepción túl marketinget, képzéseket és folyamatos támogatást is biztosít a csatlakozó partnerek számára. Az LCF Kids Club franchise partnerei – a nem csak vállalkozókra, hanem nyelvtanárokra és pedagógusokra is szabott üzleti koncepciónak köszönhetően – minimális befektetéssel tudják elindítani vállalkozásukat. Ennek keretében az évközi nyelvtanfolyamok mellett nyári táborokat, szünidei tanfolyamat, színjátszást és mozgásos foglalkozásokat is szervezhetnek idegen nyelven a gyerekek számára.


Kovács Márton
journalist

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

Továbbra is jó biznisz az oktatás /2022.07.15.

Napjainkra egy jó munkahelyre való bekerüléshez elvárás az angol tudás, de akik nem gyerekkorban kezdték el tanulni azok számára kihívást jelenthet az elsajátítása. Erre a felismerésre épít a Helen Doron franchise hálózata és annak valamennyi nyelviskolája, immár 35 éve.

Egyre nagyobb az igény a kétnyelvű óvodai és iskolai szolgáltatásokra a közép- és kelet-európai régióban /2022.07.07.

Négy évvel azután, hogy belépett Közép- és Kelet-Európába, a Maple Bear, a világ legnagyobb és leggyorsabban növekvő K-12 kétnyelvű iskolák franchise-programja a Vantage Capital partnereként 100 millió eurós befektetési programot indít a régióban.

Mennyire jövedelmező egy vállalkozás az oktatási szektorban? /2022.05.02.

Saját ötlet hiányában egy induló vállalkozó számára a franchise kézenfekvő megoldást kínálhat, de még mindig maradnak kérdések. Milyen szektorba éri meg befektetni, hova tart a piac a jövőben?

Vállalkozás gyerek mellett: A Helen Doron franchise /2022.03.01.

A Helen Doron franchise tulajdonosok többsége édesanyaként vagy édesapaként ismerte meg a módszert, majd saját tapasztalatai alapján, gyermeke sikereinek hatására tette le a voksát mellette.

Egyedülálló oktatási modellel kíván Magyarországra lépni a Maple Bear Canadian School, a legnagyobb kanadai oktatási franchise hálózat /2022.01.27.

A kanadai koncepció a legnagyobb és leggyorsabban növekvő oktatási franchise jelenleg, 31 országban, 560 központtal - és most Magyarország felé vennék az irányt.