Hogyan építsünk sikeres hálózatot? - Franchise Képzés

Franchise képzés
Franchise képzés / Augusztus 29., Szeptember 5., 10., és 17.
Kis létszámú, négy alkalmas képzéssorozatot indít a Magyar Franchise Szövetség.
 

Az előadásokon vállalkozók és induló, új franchise hálózatok ismerkedhetnek meg a sikeres hálózatépítéssel, marketinggel és, hogy hogyan találják meg a potenciális franchise partnereket.

Alkalmas-e vállalkozása a franchise rendszerben való terjeszkedésre? Hogyan lehet sikeres franchise hálózatot építeni?  Milyen az ideális franchise átvevő, hogyan lehet hatékonyan partnert keresni? Mit tartalmaz a franchise hálózatok kettős marketing tevékenysége? Mik a márkaépítés legfontosabb szabályai?
A résztvevők a fent felsorolt, illetve sok más kapcsolódó kérdésére is választ kapnak majd a franchise vállalkozás témakörében.

Az előadásokat dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára tartja.

Minden képzési alkalmat egy ismert hazai franchise hálózat tulajdonosával, vezetőjével való konzultációval zárunk.

Az előadássorozat részletes tartalma:

2019. augusztus 29.
Mitől sikeres egy franchise hálózat? A franchise üzleti modell felépítése, a jól működő rendszerek kritériumai, a kudarcok tipikus okai. Milyen üzleti koncepció alkalmas franchise hálózat kialakítására.

2019. szeptember 5.
Milyen egy jó rendszergazda? A sikeres rendszergazda ismérvei, hozzáállása. Mintaegység, működési tapasztalat, a koncepció fejlődése, üzleti terv, franchise díjak. Rendszergazda feladatai, kötelezettségei, felelőssége.

2019. szeptember 10.
Ki az ideális átvevő és milyen tulajdonságokkal rendelkezik? Az átvevő kiválasztás folyamata. Átvevő kiértékelés, kiválasztás folyamatának modellezése. Milyen átvevőket keresnek a világ vezető hálózatai, hogyan változik az átvevők iránti igény a világban. Milyen növekedési modellt válasszunk.

2019. szeptember 17.
Hogyan találjuk meg az első átvevőket? A franchise kettős marketingje, új marketing tendenciák, hogyan keresnek partnert a világ franchise hálózatai, valamint a fiatal, sikeres magyar hálózatok.  Mely média a leghasznosabb a franchise hálózatok számára?

Jelentkezés

A 4 képzési alkalom részvételi díja 74.000 Ft + Áfa / fő.
A számla végösszege minden esetben bruttó 12.000 Ft természetbeni juttatást tartalmaz.
Oktatás helyszíne: 1027 Budapest, Margit krt. 64/B. II. emelet
Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a képzésekről, kérem keresse a Magyar Franchise Szövetség irodáját az info@franchise.hu e-mail címen, vagy a +36-1-391-7313-as telefonszámon.

Jelentkezni az alábbi részvételi nyilatkozat kitöltésével lehet:

Részt kívánok venni a Magyar Franchise Szövetség által 2019. augusztus 29-én, szeptember 5-én, szeptember 10-én és szeptember 17-én megrendezésre kerülő franchise képzésein. A részvételi díjat a jelentkezési lap kitöltésétől számított 8 napon belül kifizetem, illetve átutalom az CIB Bank 1070 0440 2424 5308 5110 0005 számla javára.

A rendezvényre történő belépéssel egyidejűleg elfogadom, hogy a rendezvényről képfelvétel készülhet, amely a szövetség weboldalán, a franchise.hu weboldalon, illetve a franchiseportal.hu és franchising.hu oldalakon is megjelenhet.

A részvétel 74.000 Ft + Áfa / fő. A számla végösszege minden esetben bruttó 12.000 Ft természetbeni juttatást tartalmaz.

Részvételi szándék jelzése: info@franchise.hu, +36-1-391-7313

Minden alkalommal az előadásokat követően lehetőség nyílik egy-egy hazai hálózat tulajdonosával, vezetőjével kis csoportos konzultációra.

Lemondást legfeljebb 48 órával a rendezvény előtt tudunk elfogadni.


Tudjon meg többet
Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.
Tudjon meg többet
Cégnév
Cégnév
Résztvevő(k) neve
Résztvevő(k) neve
Számlázási cím
Számlázási cím
Telefon
Telefon
E-mail
E-mail
If you see this, leave this form field blank