Jumicar

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

Jobban, mint bármilyen más műszaki, technológia vívmány, a gépkocsi a modern mobil-társadalmunk egyik szimbóluma. Ugyanakkor ennek a szimbólumnak van árnyoldala is, szörnyű következményekkel a legvédtelenebb utasokra nézve: a gyermekekre. Csak Németországban minden évben 30000 gyerek elszenvedő résztvevője valamilyen közúti balesetnek. Minél fiatalabb korban megtanulják a gyerekek, hogy hogyan állják meg a helyüket a forgalomban, és hogyan értékeljék helyesen a veszélyes forgalmi szituációkat, annál kisebb az esélye, hogy egy szerencsétlen baleset áldozatai legyenek.

Napjainkban a gyermekek egyre inkább érdeklődnek és használják a technológiát. A korábbi idők játékai egyre inkább lecserélődnek, és a számítógép korában szükség van újabb módszerekre a közúti biztonság oktatásához is – lehetőleg egy olyan valósághű környezetben, ahol szórakozva tanulhatnak a gyerekek, miközben folyamatosan ki van hangsúlyozva a biztonság fontossága.

És ez az a pont, ahol a Jumicar közúti-biztonság parkok valami egyedit képviselnek, és hamar vonzóvá válnak: legalább 7 éves gyerekek egy környezetbarát, ”kicsinyített” gépjárműt vezetve tanulhatják meg erőlködés nélkül, hogy hogyan viselkedjenek a forgalomban. A bukósisak viselése és a bekapcsolt biztonsági öv kötelező elemek a Jumicarnál, és a gyakorló pályák lámpákkal, közúti jelzésekkel, gyalogos átkelőkkel vannak felszerelve – pont, mint a valós életben. A gyerekek gyakorolhatják a korrekt vezetői magatartást, és hogy legyenek megértőek a forgalom többi résztvevőjével szemben. A gyerekek egyúttal kapcsolatba kerülnek hasonló korú társaikkal és fejlődik a szociális érzékenységük.

Minden Jumicar helyszínen profi személyzet segíti a fiatal sofőröket, instrukciókat adnak, és megmutatják a forgalmi szituációk helyes kezelésének módját. A gyerekek megismerik (és megtapasztalják) a veszélyeket, ráadásul nem csak a sofőr szemszögéből, de a gyalogosok és biciklisekéből is.

A Jumicar elméleti és rendkívül szigorú hátterének köszönhetően, ez az ötlet támogatásra lelt már szülők, tanárok, oktatók és számos vállalati partner körében is. Ma, az az elképzelés, hogy a Jumicarral szórakoztató módon tanuljunk a közúti biztonságról, egy komplett koncepcióvá forrta ki magát, olyan további lehetőségekkel, mint születésnapi partik szervezése, gyermek-vezetői engedély készítése vagy promóciós, mobil rendezvények.

Amitől a Jumicar különleges:

 • az autók ”életnagyságú” társaik minden alapvető elemével (biztonsági öv, gázpedál, fék, automata sebességváltó) fel vannak szerelve, amitől igazán szórakozássá válik a vezetés;
 • egyedi, kifejezetten gyerekeknek és fiataloknak kialakított helyszínek;
 • különböző modellek és design;
 • törhetetlen anyagból készült autók;
 • max. 20 km/h-s sebesség;
 • környezetbarát, 4 ütemű motor – 0,3 liter óránkénti fogyasztással;
 • max. 15 km/h sebességű, csökkentett teljesítményű mini autók;
 • a kisméretű autók nemcsak szórakoztatást és vezetés-oktatást jelentenek, de a legnagyobb fokú biztonságot is biztosítják.

 

Az első közúti-biztonság gyakorló pálya 1989-ben nyitotta meg kapuját Hamburgban, és a Jumicar Németországban hamar egy széles körben tisztelt intézménnyé nőtte ki magát. Az első Jumicar licencet 1991-ben értékesítették, és a Jumicar útja azóta a világ számos pontjára elvezetett már, Európa mellett olyan országokban válva a környék pótolhatatlan attrakciójává, mint Katar, Marokkó vagy az Egyesült Arab Emírségek. Napjainkban csak a hamburgi Jumicar pálya 50 ezer fiatal sofőrt számlál évente.

A Jumicar regionális jelenlétének és a média egyre növekvő érdeklődésének köszönhetően egyre több vállalat ismeri fel a Jumicar helyszíneket és autókat, mint hatékony reklámfelületet termékeik számára. Ezek a cégek hamar szponzorokká vagy vállalati partnerekké válnak, és vállalati rendezvényeikhez rendszeres megrendelői a Jumicar programoknak.

 

 

A Jumicar folyamatosan keresi az új piacokat, és a hálózat expanziójának középpontjába – a közép-kelet-európai terjeszkedés részeként – Magyarország került. Hazánkban az egyéni franchise licencek mellett mester franchise lehetőség is elérhető.

 

saját egységek

Németország

franchise egységek

Ausztria, Ciprus, Egyesült Arab Emírségek, Egyesült Királyság, Finnország, Görögország, Horvátország, Katar, Marokkó, Németország, Portugália, Spanyolország, Szlovénia, Törökország

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

 • Területi exkluzivitás
 • Védjegyezett márka, egyedi koncepció, erős nemzetközi jelenlét
 • Támogatás az ideális helyszín kiválasztásában és kialakításában
 • Központi beszerzés
 • Tanfolyamok, képzések
 • Teljes működési kézikönyv, több mint 20 év know-how-ja
 • Intézmények és vállalatok támogatása társadalmi felelősségvállalásukon keresztül
 • Marketing anyagok és –stratégiák biztosítása, folyamatos fejlesztése
 • Éves partnertalálkozó
 • Állandó ügyfélszolgálat a franchise partnerek kérdéseinek megvitatásához

becsült teljes befektetés

Egy Jumicar licence megvásárlása nagyjából 36 000 eurós (kb. 11,2 millió Ft) vagy – használt autók esetén – 26 000 eurós (8,1 millió Ft) befektetést jelent, ami a következőket tartalmazza:

 • Berendezés: min. 5, tetszés szerint kiválasztott autó - pl. 3 jeep (3 x 3950 €) és 2 oldtimer (2 x 3950 €): összesen 19 750 €
  • Használt, félig új autók jó állapotban: 3 100 €/autó
 • Licence díj (5 éves időtartamra): 5 000 € (1000 €/autó)
 • Alapfelszerelés, starter kit – táblák, automata lámpák, útakadályok, zászlók, vízhatlan vászon, munkaruházat, marketing és reklámanyagok, stb.: nagyjából 9 000 €

Helyszín: min. 250 m2 (ideális esetben 400 m2), aszfaltozott terület.


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Amennyiben saját vállalkozást indítana, és a Jumicar franchise felkeltette érdeklődését, forduljon a Jumicar képviselőihez bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

A Jumicar franchise prezentáció áttanulmányozása után, a saját Jumicar helyszínhez (és egy prosperáló üzlethez) vezető út következő állomása már egy találkozót jelent Hamburgban. A franchise központban lehetőség nyílik a koncepcióban rejlő lehetőségek tárházának személyes megvitatására, valamint a részletek átbeszélésére. És ami a legfontosabb, személyesen, első kézből ismerheti meg a Jumicar franchise-t és a mögötte álló nemzetközi csapatot.


információ a franchise átadóról

Jumicar GmbH

22143 Hamburg, Heestweg 1; Németország

+49 40 678 9917

info@jumicar.de

jumicar.com

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Michael Zimmermann

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.