DepilConcept

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A DepilConcept szakosodott szépségklinikáknak egy olyan innovatív hálózatát jelenti, amely a legújabb végleges szőrtelenítési és fotóterápiás, bőrfiatalító kezeléseket kínálja megfizethető áron.

A DepilConcept mára piacvezető szereplővé nőtte ki magát Portugáliában és Lengyelországban is, köszönhetően modern üzleti modelljének, ami három alapelvre épül:

Alaposság és gyorsaság
A DepilConcept kizárólag szőrtelenítési és fotóterápiás kezeléseket nyújt. A letisztult kínálat, szakértelemmel és magas minőségű kiszolgálással párosulva biztosítja a szolgáltatások alaposságát és gyorsaságát.

Minőség megfizethető áron
A szolgáltatások magas minőségét a modern eszközök, kozmetikumok és professzionális személyzet garantálják, aminek köszönhetően a DepilConcept a legjobb ár-érték arányú kezeléseket tudja nyújtani.

Rentabilitás, jövedelmezőség
Egy üzleti vállalkozásnak profitot kell termelnie, ezért a DepilConcept üzleti koncepció úgy lett megalkotva, hogy már a működés első hónapjától nyereséges legyen.

A DepilConcept leszámol azzal a mítosszal, miszerint a hatékony és végleges szőrtelenítés luxusterméknek számítana, ami csak a tehetősebb vásárlók, ügyfelek számára érhető el.

A nemzetközi piacokon Master-Franchise Partnerekkel együttműködve dolgozunk, ami Magyarországon is lehetőséget és jogot biztosít egy franchise hálózat kiépítésére állandó támogatásunk mellett. Biztosítunk folyamatos működési monitoringot, átfogó képzési programokat és központi támogatást az expanzió és hálózatfejlesztés kulcsterületein: marketing, értékesítés, HR és pénzügy.

saját egységek

4 Portugáliában

franchise egységek

Több mint 110 Portugáliában, Brazíliában, Lengyelországban és Szerbiában

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

A nyitás és indulás előtt a DepilConcept franchise központ egy három hetes ”kiválósági” képzést nyújt a Master-Franchise Partnerré váláshoz szükséges minden készség és ismeret elsajátítása érdekében: műszaki, üzemeltetési és pénzügyi oktatás, sales és marketing továbbképzések.

A nyitás utáni időszakra, az együttműködés teljes ideje alatt szintén hatékony támogatási rendszert biztosít a központ a Master-Franchise Partnerek számára. Átadásra kerül a teljes know-how, legjobb gyakorlatok és üzleti tapasztalat, rendszeres marketing és szakmai továbbképzéseket tartanak, biztosítanak minden reklám- és marketinganyagot.

TÁMOGATÁS A MASTER-FRANCHISE PARTNER SZÁMÁRA

 • segítség a megfelelő helyszín kiválasztásában;
 • átfogó franchise partneri és személyzeti oktatás;
 • aktív ügyfélszerzési folyamatok;
 • marketing stratégia;
 • folyamatos támogatás értékesítés és ügyfélszolgálat területeken;
 • szépségápolási, értékesítési és pénzügyi szakértők;
 • karbantartási szolgáltatások.

ELŐNYÖK A FRANCHISE PARTNER SZÁMÁRA

 • nyereséges működés már az első hónaptól;
 • a befektetés gyors megtérülése;
 • nagyszerű piaci potenciál;
 • a szépségiparban szerzett üzleti vagy szakmai tapasztalat hiánya nem akadály;
 • részvétel Európa egyik leginnovatívabb klinika-, szépségközpont hálózatában;
 • rendszeres konzultációk;
 • a szakmai képzettség és oktatás folyamatos fejlesztésének lehetősége;
 • kiválasztott területen való exkluzív működés.

becsült teljes befektetés

 • Egy klinika megnyitása: 26-34.000€
 • Master-Franchise licence díj: 50.000€ (további kiértékelés alapját képezheti)
 • Havi franchise díj: 250€ az első klinika és 50€ minden további klinika után

alapvető elvárások a partnerekkel szemben

A DepilConcept egy olyan Master-Franchise Partnert keres Magyarországon, aki dinamikus és ambiciózus. Franchise, vállalatmanagement vagy az egészség- és szépségápolási ágazathoz kapcsolódó területen szerzett tapasztalat előnyt jelent.


információ a franchise átadóról

DepilConcept Lda

1050-227, Rua Tomás Ribeiro, 71, piso 3., Lisszabon, Portugália

+351 93 77 44 630

international@grupoconcept.com

depilconcept.com

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Anna Ermakova

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.