Brainobrain

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

Brainobrain nemzetközi gyermek képességfejlesztő program hálózat.

Az abakuszos mentális aritmetika egy mentális (elképzelt) abakuszon végzett helyiérték alapú számítások révén fejleszti a matematikai koncepcionálást és koncentrációs képességet. Emellett a program alkalmazza, és a curriculum része a legfrissebb oktatási trendek és módszertanok, mint a multiszenzoros tanulás, a brain gym és az NLP önbizalomjavító módszerei.

A Brainobrain a világ legnagyob mentális aritmetikai oktatás franchise hálózata. 17 éve működik, indiai központtal, jelenleg 42 országban elérhető, közel 1000 franchise központban, és 400.000-nél is több gyermek fejlődésében vett aktívan részt és szerzett tapasztalatot a csapat.

saját egységek

A régió összes országában elérhető, a magyar franchise központ egyelőre maga végzi az oktatást, és most nyitja meg a jogbérleti lehetőséget.

franchise egységek

42 országban, 975+ franchise központ. Európában: Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, Ausztria, Svájc, Csehország, Norvégia, Dánia, Svédország, Lengyelország, Írország, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Bosznia, Montenegro, Macedónia, Bulgária, Görögország, Ciprus.

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

Egy 17 éve működő, jól kidolgozott tananyag.

Belső képzési rendszer.

Oktatási anyagok és teljes oktatási felszerelés biztosított, térítés ellenében.


becsült teljes befektetés

2-3 millió Ft

A franchise belépési díja 3.000 EUR 3 évre.

A trainerek a belső oktatási rendszerben való részvételi költsége 1.100 EUR / fő a teljes programra értve.

A könyvek és egyéb tanítási anyagok a diákok tanulásához.

Az oktatási helyszín kialakítása.


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Elsősorban az oktatóktól várunk pszichológiai és/vagy pedagógiai végzettséget vagy folyamatban lévő képzést és/vagy valamilyen tapasztalatot, affinitást a gyerekekkel való munkához.

A franchise-ba vevőtől is elvárt, hogy ismerkedjen a módszerrel, vagyis végezze el a képzést.


információ a franchise átadóról

Center for Education BP Kft.

1139 Budapest, Petneházy utca 14. 5. em. 51.

+36704347014

hello@brainobrain.hu

brainobrain.hu

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Czeglédi Tamás

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.