GreenLine Clean

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A GreenLine Clean Európában az elsők között kínál olyan, szinte teljesen víztakarékos és környezetkímélő gépjárműtisztító megoldást, amellyel az előírások és az egyre szigorodó jogszabályi korlátozások ellenére a vizes autómosókhoz képest kevésbé van lekorlátozva.

Az „autómosás” kézzel történik, és a tisztítószer 99,9%-ban biológiailag lebomlik. A mi autómosóink előnye, hogy vízcsatlakozás nélküli helyszíneken is felállíthatóak. A fix mosóállomásokat általában nagy forgalmú helyeken, mint pl. bevásárlóközpontok, irodakomplexumok, parkolóházak és hasonlók mellett telepítjük, így az ügyfél időközben el tudja végezni a bevásárlásait és egyéb ügyes-bajos dolgait. A szendvics panelekből is összeállítható mosóállomások gyorsan és komplikációmentesen telepíthetőek (pl. egy parkolóház előtt). A külső tisztítás mellett a teljes belső tisztítás is szerepel a kínálatban.

saját egységek

Magyarország: 1 db egység 

franchise egységek

Magyarországon jelenleg 31, Svájcban 3, Romániában 1, Angliában 1, Ausztriában 1, és Szlovákiában is 1 olyan partnerrel rendelkezünk, aki már megnyitotta fix-, vagy mobil prémium, környezettudatos autókozmetikáját. 

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

Kész rendszerünk, know-how, a termékeink és a minőségi követelményeink átvétele annak érdekében, hogy a GreenLine Clean stílusa egységes maradhasson.

Partnereinket mindenben támogatjuk, tanácsadással, oktatással, és folyamatos területi képviselettel törekszünk a leghatékonyabban működtetni franchise hálózatunkat.

Partnereinknek a következő központi támogatásokat biztosítjuk:

 • Facebook marketing
 • Üzleti tanácsadás
 • Weboldal
 • Időpontfoglaló rendszer
 • Átfogó oktatás
 • Területi képviselet
 • Folyamatosan bővülő arculati elemek
 • Adwords
 • Egyedi partneri ár termékeinkre
 • Arculati kézikönyv
 • Arculati elemek nyomdai kivitelezése
 • Bővülő segédanyagok
 • Oktatások
 • Affiliate
 • Működési kézikönyv

becsült teljes befektetés

Franchsie csomagjaink 2.5M Ft -tól érhetőek el.

Mobil autókozmetika üzemeltetése, meglévő saját gépjárművel már 3M Ft befektetéssel is megvalósulhat. Autókozmetikai szalon nyitásának költsége nagyban függ a hely adottságaitól, hiszen az üzlet kialakítható saját használatú 50 négyzetméteres garázsban is, de vállaljuk forgalmas helyeken kialakított, kulcsrakész autókozmetikai szalon értékesítését is, amelynek ára a konkrét helyszínen és kivitelezésen múlik – azonban így is egy önkiszolgáló autó mosó kialakításnak töredékébe kerül.


alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Bárki nyithat GreenLine Clean autókozmetikát, aki elég elhivatottnak érzi magát, kész a hálózati szabályok elfogadására, betartására, és aki elkötelezett a minőségi követelmények teljesítésével szemben. Aki szeretne egy saját vállalkozást, és szívesen csatlakozik egy kialakult franchise hálózathoz. Aki vállalja, hogy megfelel a Franchise minőségi követelményeinek. Aki szeretne részt venni egy technológia váltásban. Aki tud vállalkozóként gondolkodni, és tenni is kész érte. Ambiciózus és törekvő. Őszinte és megbízható. Rugalmas és kész tanulni.

Képes önmagát és másokat is motiválni. Kommunikatív és csapatjátékos Sikeres és önkritikus. Aki büszke, hogy a GreenLine Clean csapatához tartozhat.


információ a franchise átadóról

GreenLine Clean

1202 Budapest, Naszód utca 19.

+36202628501

arpad.maroti@greenlineclean.com

greenlineclean.com

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Maróti Árpád

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.