Signal 88 Security

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A Signal 88 Security, mely 2003 óta működik az Egyesült Államokban, most Európában elsőként hazánkban keres franchise partnereket.

A  2003-ban Omahában alapított cég indulásakor azt tűzte ki feladatául, hogy védelmet nyújtson az emberek számára, hogy azok nyugodtan élhessék mindennapjaikat, és értékeiket, ingóságaikat biztonságban tudhassák. A márkanév az omahai rendőrség által használt “signal 88” szóból ered, mely egyet jelent a biztosított helyszínnel. A franchise hálózat 2007-ben indult el, azóta 4 országban, több mint 340 franchise partnerrel vannak jelen.

A hálózat különböző védelmi és biztonsági szolgáltatásokat nyújt mind természetes, mind pedig jogi személyek számára. A riasztó telepítés és a távfelügyelet mellett, személygépkocsis és gyalogos, illetve biciklis járőrökkel is védik a területet. Emellett különböző rendezvények, események biztonsági szolgálatát is ellátják.

A hálózat terjeszkedését tekintve eddig Észak-Amerikára és Ausztráliára összpontosított, viszont most elérkezett az idő, hogy Európában is megvesse a lábát.

A hálózat eddigi tapasztalataik szerint egy átlagos franchise partner által üzemeltett egység bevétele a megnyitás követő 5. évben meghaladja a 200 millió forintot.

franchise egységek

405 (Egyesült Államokban)

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

becsült teljes befektetés

Mester Franchise Díj: 200.000 USD

Total Royalty Fee: 3%

Technology Fee: 1%


információ a franchise átadóról

Signal 88 Security Group, LLC

Amerikai Egyesült Államok, Omaha, NE 68144, 3880 South 149th Street

405-728-8088

info@signal88.com

signal88.com/

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Milla Tamás tmilla@franchising.hu

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.