Fórum a cikkről: Mégsem működik együtt a CBA és a COOP 27

szerkesztoseg 2012.11.16. *.catv-89-132-123-56.catv.broadband.hu

A Magyarországról kivonuló belga Delhaize csoport Match és Profi üzleteiért folytatott versenyfutásból, végül a Coop került ki győztesen a CBA-val szemben. A mai napon megkötött megállapodás értelmében a CBA franchise partnereihez került összesen - 48 darab - üzlet, míg a Coopnak 62 üzletet sikerült megszereznie. A CBA élelmiszerbolt hálózatnak azért így is jól jön a megállapodás, mert így valamelyest ellensúlyozni tudják a korábban 3 partner kiválásával elvesztett közel 170 bolt utáni forgalmat.

szerkesztoseg 2012.12.21. *.catv-89-132-123-56.catv.broadband.hu

A három kiváló cég közül, a Palóc Nagykereskedelmi Kft. 2013. január 1-jétől visszatér és ismételten a CBA kötelékében folytatja tevékenységét - közölte Fodor Attila, a CBA Kereskedelmi Kft. kommunikációs igazgatója az MTI-vel. A még októberben bejelentett kiválás oka a CBA új irányelvének bevezetése volt, aminek értelmében a CBA kötelezte partnereit (ingatlan vagy pénzügyi) fedezet biztosítására minden vásárlásuk után. A Palóc Nagykereskedelmi Kft. úgy döntött eleget tesz az új kötelezettségnek és folytatja az együttműködést.

egyéb kategóriák

Dakexpo Kft. kijelenti, hogy a fórumon lévő üzenetek, hozzászólások tartalmáért, nyelvezetéért nem vállal felelősséget, illetve fenntartja a jogáta reklám és a goromba, támadó üzenetek eltávolítására.

Csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni az egyes témákhoz. A hozzászólók IP címe és felhasználó neve az összes többi felhasználó számára megjelenik. Azok a felhasználók, akik reklám vagy goromba, támadó üzeneteket osztanak meg, azok felhasználói fiókjait töröljük. Ha a fórumon a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozó üzenetet vagy visszaélést lát, kérjük a szerkesztoseg@franchising.hu címen jelezze.

A fórum adminisztrátora a jobb átláthatóság érdekében összevonhat illetve átnevezhet egyes témákat.

A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a fórumon közzétett hozzászólásokat részben vagy teljes egészében, esetlegesen közzétegyék a Franchising.hu weboldalon.