Fórum a cikkről: Pályázat mikrovállalkozásoknak 27

szerkesztoseg 2012.09.16. *.catv-89-132-123-56.catv.broadband.hu

Spanyolok forgattak hazai LEADER-eredményekről! A „80 nap alatt a LEADER körül” program célja, hogy Európa 20 országába ellátogatva egy másfél órás filmet készítsenek az egyes országokban megvalósult LEADER-fejlesztésekről. A látogatókra mély benyomást tett a magyar vendégszeretet, az értékes és hagyományőrző LEADER projektek elnyerték tetszésüket. Az elkészült film hamarosan megtekinthető lesz.

szerkesztoseg 2012.09.16. *.catv-89-132-123-56.catv.broadband.hu

A Nemzeti Fejlestési Ügynökség megemelte a \"Mikrovállalkozások fejlesztése\" című (GOP-2011-2.1.1/M és KMOP-2011-1.2.1/M kódszámú) pályázat esetében rendelkezésre álló keretösszeget, továbbá törölte a pályázati felhívás C.3. \"Nem elszámolható költségek\" fejezet j) pontját. A korlátozás a már beadott pályázatok esetében nem érvényes.

További infó: www.nfu.hu

egyéb kategóriák

Dakexpo Kft. kijelenti, hogy a fórumon lévő üzenetek, hozzászólások tartalmáért, nyelvezetéért nem vállal felelősséget, illetve fenntartja a jogáta reklám és a goromba, támadó üzenetek eltávolítására.

Csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni az egyes témákhoz. A hozzászólók IP címe és felhasználó neve az összes többi felhasználó számára megjelenik. Azok a felhasználók, akik reklám vagy goromba, támadó üzeneteket osztanak meg, azok felhasználói fiókjait töröljük. Ha a fórumon a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozó üzenetet vagy visszaélést lát, kérjük a szerkesztoseg@franchising.hu címen jelezze.

A fórum adminisztrátora a jobb átláthatóság érdekében összevonhat illetve átnevezhet egyes témákat.

A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a fórumon közzétett hozzászólásokat részben vagy teljes egészében, esetlegesen közzétegyék a Franchising.hu weboldalon.