Fórum a cikkről: JEREMIE: 2011-ben 75 milliárdot kaptak a KKV-k 27

iroda@franchising.hu 2013.04.11. *.catv-89-132-123-56.catv.broadband.hu

Immár harmadik alkalommal, idén is kiírták a JEREMIE pályázatot! A (GOP-2013-4.3/B számú) konstrukcióra 2013-ban ismét nem pályázhatnak a közép-magyarországi régióban székhellyel rendelkező cégek, illetve a a Jeremie I. és II. programok nyertesei sem. A pályázat keretében 12 milliárd forintot osztanak szét növekedési életszakaszban lévő mikro- és kisvállalkozások tőkehelyzetének javítása érdekében, azonban az NFÜ nem hagyott sok időt a pályázatok beadására, április 19. a határidő...

egyéb kategóriák

Dakexpo Kft. kijelenti, hogy a fórumon lévő üzenetek, hozzászólások tartalmáért, nyelvezetéért nem vállal felelősséget, illetve fenntartja a jogáta reklám és a goromba, támadó üzenetek eltávolítására.

Csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni az egyes témákhoz. A hozzászólók IP címe és felhasználó neve az összes többi felhasználó számára megjelenik. Azok a felhasználók, akik reklám vagy goromba, támadó üzeneteket osztanak meg, azok felhasználói fiókjait töröljük. Ha a fórumon a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozó üzenetet vagy visszaélést lát, kérjük a szerkesztoseg@franchising.hu címen jelezze.

A fórum adminisztrátora a jobb átláthatóság érdekében összevonhat illetve átnevezhet egyes témákat.

A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a fórumon közzétett hozzászólásokat részben vagy teljes egészében, esetlegesen közzétegyék a Franchising.hu weboldalon.