Használt ruhával külföldre

Romániában egyelőre nem létesít regionális központot a hálózat, a bukaresti üzlet termékeit (és a folyamatos árucseréket) a pápai központból biztosítják.
Hétfő
2013.11.25.
Szlovákia után Romániában is megnyitott az első Ír Használtruha kereskedés. Azért a magyar piacot sem hanyagolják el.
 

A múlt héten megnyitott az első romániai Ír Használtruha kereskedés, az üzlet Bukarest belvárosában, 80 négyzetméteren került kialakításra. „Régóta folytatunk franchise kampányt Romániában, aminek eredményeként az elmúlt időszakban rengeteg (volt, hogy napi 8-10) érdeklődő jelentkezett nálunk, sokan ellátogattak Magyarországra is, azonban mostanáig várnunk kellett az első partnerbolt elindulására” – mondta el Bedő Ákos, a hálózat alapítója, aki hozzátette - „úgy gondolom egy új piacon mindig az első franchise átvevő megtalálása a legnehezebb, azonban legújabb partnerünk egyúttal egy új lendületet adhat az Ír Használtruha romániai terjeszkedésének.”

Szlovákia után már a második külföldi piacra küld tehát „zászlóshajót” az Ír Használtruha, azonban azt nem lehet mondani, hogy a magyar piac háttérbe szorult volna: a hálózat nemrég nyitott Debrecenben, valamint folyamatos újításokkal igyekeznek támogatni a hazai terjeszkedést és lelkesíteni a franchise érdeklődőket. Nem olyan rég megnyitotta kapuit az első outlet üzlet, legújabban pedig az "áreső" koncepciónak nyílt próbaegysége Tatabányán.

A pápai székhelyű Ír Használtruha hálózat 2008-ban nyitotta meg első üzletét Magyarországon, 2009-ben nagykereskedelemmel bővítette tevékenységét és 2010-ben indította el franchise partnerprogramját. Az egyedi franchise koncepció révén minimális a partnerek kockázata: a csatlakozás kismértékű beruházást igényel és az üzemeltetési költségek is igen alacsonyak.