Magyarországon keresi partnereit az Esotiq&Henderson lengyel fehérnemű franchise

A lengyel fehérnemű márkabolt külföldön terjeszkedik / Több, mint 300 egységgel Európa keleti részén is, immár hazánkban is keresi partnereit a hálózat
Hétfő
2024.09.09.
Nemzetközi terjeszkedésbe kezdett az Esotiq&Henderson, az egyik legnagyobb lengyel franchise hálózat. A kiváló minőségű és saját gyártású fehérneműiről és kozmetikumairól ismert koncepció, izgalmas új fejezetet nyit a terjeszkedésének történetében. A női fehérneműk és férfi alsóneműk szakértőjeként a márka Lengyelországban már sikerrel építette fel a minőséggel és stílussal fémjelzett brandjét.
 

A franchise hálózat jelenleg több mint 300 üzletet számlál, és folyamatosak az új üzlet nyitások. Az elmúlt években az Esotiq&Henderson átlépte Lengyelország határait és Németországban, Ukrajnában, Moldovában és Macedóniában is megkezdte terjeszkedését. 2024 utolsó negyedévében Macedóniában is tovább erősítik a piaci jelenlétüket.
 
2024 júliusában nyitott meg a hálózat 5. szerbiai üzlete. A koncepció az első üzlet elindítása óta gyorsan népszerűvé vált a szerb piacon, és a divat iránt érdeklődő olyan hölgyek körében, akik fehérnemű vásárlásuk során a stílust és a kényelmet tartják szem előtt.

 
A szerbiai üzletek megnyitásával a márka izgatottan várja a jövőbeli növekedési lehetőségeket a régióban. A vállalat előremutató elképzelései középpontjában a szerb terjeszkedés mellett franchise partnerek bevonásával a magyar piacon való megjelenés és növekedés szerepel. A hálózat alapítói olyan elsősorban budapesti partnereket keresnek, aki hozzájuk hasonlóan tudnak azonosulni az Esotiq&Henderson koncepciójával, és vevőkezelésével.
 
Az üzletek sikerének biztosítása érdekében a csatlakozó franchise partnerek már a kezdetektől fogva számíthatnak támogatásra. Az Esotiq&Henderson központi munkatársai segítséget nyújtanak a megfelelő helyszín kiválasztásában. A központ emellett koordinálja az üzletnyitási folyamatot, támogatást biztosít annak kialakításában, és a kezdő termékportfólió összeállításában egyaránt. A partnerek a központ által biztosított marketing támogatásban is részesülhetnek.
 
Miközben a lengyel márka folyamatosan növekszik és fejlődik, egyre elkötelezettebbé válik a minőség és a vásárlói bizalom fenntartása mellett. Azzal, hogy az Esotiq&Henderson a nemzetközi terjeszkedés mellett döntött, nemcsak a piacát szélesíti, hanem egyre több ember számára teszi elérhetővé a fehérneműkben rejlő önbizalom és felhatalmazás filozófiáját.
 
Csatlakozzon hozzájuk ezen az úton, ahol a magabiztosság lesz a fehérneműk új mércéje!


Budapest a célkeresztben / A prémium termékekkel elsősorban a fővárosban kíván terjeszkedni a márka
Esotiq franchise partner jelentkezés
Esotiq franchise partner jelentkezés
If you see this, leave this form field blank
Franchise tanácsadó