Franchise képzés indul!

Szerda
2024.03.20.
A Magyar Franchise Szövetség májusban ismét megrendezi a nagysikerű franchise képzését. Az előadásokon a résztvevők megismerkednek a franchise rendszer alapjaival, működésével, a sikeres hálózatépítéssel, a kézikönyvek elkészítésével és a partnerkeresés fortélyaival.
 

Meglévő hálózatát szeretné átalakítani?

Vállalkozóként szeretne még többet megtudni a franchise hálózat építéséről?

Működő vállalkozásához keres franchise partnereket? 

Átvevőként csatlakozna egy franchise hálózathoz?

Vagy csak egy jó ötletét szeretné megvalósítani?

Jöjjön el a Magyar Franchise Szövetség májusban induló 5 alkalmas franchise képzésére!

Az 5 alkalmas képzéssorozaton nemcsak a franchise rendszerek működését ismerhetik meg a résztvevők, hanem szó lesz a hazai és nemzetközi láncok sikereiről, kudarcairól, a nagy hálózatok piaci változásokhoz történő alkalmazkodásáról.

Számos hálózat növekedési tapasztalatain keresztül, valós példákkal mutatjuk be, hogyan jön létre egy ötletből egy több tucat egységet számláló egységes rendszer.

A képzésen megvizsgáljuk, hogy mely koncepció lehet franchise, melyek a jogi- és gyakorlati feltételek. Miben tér el a franchise más vállalkozási formáktól, természetesen nem csak az előnyeit, de a hátrányait és korlátait is körül járva.

A franchise dokumentáció elkészítése, a kézikönyvek megírása, a know-how dokumentálása mind-mind olyan feladat, ami nélkül nem indulhat el egy franchise hálózat és nem is fejlődhet biztonsággal. Ezekkel is megismerkednek a résztvevők.

Áttekintjük a rendszergazda és az átvevő feladatait, kötelezettségeit és a köztük lévő viszonyt. Milyen az ideális átadó és a franchise partner? Hogyan válasszuk ki a megfelelő átvevőt?  És hogyan, milyen eszközökkel lehet egyben tartani egy hálózatot?

Az előadásokat Dr. Mandel Katalin a Magyar Franchise Szövetség főtitkára tartja.

Minden képzési alkalom egy tapasztalt rendszergazda, franchise igazgató vagy éppen a témában jártas franchise szakjogász előadásával zárul.

A képzés kis létszámú (8-10 fő) így a jelenlévőknek tág tere nyílik kérdezni, együtt gondolkodni a hasonló helyzetben lévő résztvevőkkel, az előadóknak pedig jobban kifejteni, személyre szabni válaszaikat.

Az előadássorozat részletes tartalma:

2024. május 9.

Mitől sikeres egy franchise hálózat? A franchise üzleti modell felépítése, a jól működő rendszerek kritériumai, a kudarcok tipikus okai. Milyen üzleti koncepció alkalmas franchise hálózat kialakítására.

2024. május 14.

Milyen egy jó rendszergazda? A sikeres rendszergazda ismérvei, hozzáállása. Mintaegység, működési tapasztalat, a koncepció fejlődése, üzleti terv, franchise díjak. Rendszergazda feladatai, kötelezettségei, felelőssége.

2024. május 16.

Ki az ideális átvevő és milyen tulajdonságokkal rendelkezik? Az átvevő kiválasztás folyamata. Átvevő kiértékelés, kiválasztás folyamatának modellezése. Milyen átvevőket keresnek a világ vezető hálózatai, hogyan változik az átvevők iránti igény a világban. Milyen növekedési modellt válasszunk.

2024. május 22.

Hogyan találjuk meg az első átvevőket? A franchise kettős marketingje, új marketing tendenciák, hogyan keresnek partnert a világ franchise hálózatai, valamint a fiatal, sikeres magyar hálózatok.  Mely média a leghasznosabb a franchise hálózatok számára?

2024. május 24.

Egy hálózat növekedésével járó legfontosabb feladatok. Franchise prezentációk, szerződéskötés előtt átadandó információk köre. A franchise központ finanszírozása és a franchise sales folyamata.

Jelentkezni ezen a linken, vagy a cikk alján található űrlapon keresztül lehet.

Mindegyik képzési alkalom 10:00 órától 15:00 óráig tart, és 1 étkezést tartalmaz.

A részvétel 149.000 Ft + Áfa / fő. A számla végösszege bruttó 40.000 Ft természetbeni juttatást tartalmaz.


Cégnév
Cégnév
Résztvevő(k) neve
Résztvevő(k) neve
Számlázási cím
Számlázási cím
Telefon
Telefon
E-mail
E-mail
If you see this, leave this form field blank
Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Az értékváltás szükségessége

Idén is megrendezésre kerül a felelősen gondolkodó és cselekvő emberek éves találkozója! A "Magyar Fenntarthatósági Csúcs 2014" konferencia fókuszában a...

1 hozzászólás
utolsó 2014.10.26.
Új támogatás innovatív kkv-knak

Az Európai Bizottság szerdán megjelentette a Horizont 2020 keretprogram első pályázati felhívásait!! A pályázati kiírások megtekinthetőek ide kattintva. A Nemzeti...

1 hozzászólás
utolsó 2014.07.12.
Fiatal vállalkozók támogatása

Újabb régiókban érhetőek el a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban című pályázat kitöltőprogramjai! 2014. július 1-én a...

1 hozzászólás
utolsó 2014.07.01.
Még gyerekcipőben

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2014. január 15-én megrendezésre kerül a HUMÁN-ERŐ-TÉR 2!! Jelentkezési határidő nagyvállalatok és kkv-k számára:...

1 hozzászólás
utolsó 2013.12.14.
A hónap végéig nevezhet honlapjával

Kihirdették "Az Év Honlapja" pályázat nyerteseit!! A pályázatra idén 333 nevezés érkezett - a tavalyihoz hasonlóan az idei évben is a legtöbb pályázat a...

1 hozzászólás
utolsó 2013.12.08.
Hogyan szakíthat a franchise átadóval?

Kedves Mihály!   Általában a franchise vagy belépési díjat az átadott know-how (kézikönyv, képzés, stb.) és védjegyhasználati jog (plusz beletartozhatnak a...

2 hozzászólás
utolsó 2013.11.24.
Hogyan szakíthat a franchise átadóval?

Tisztelt Cim! A Fornetti-vel van frenchise szerződésünk amelyet most fel kell mondanunk, mert megszüntetjük az üzletet.A szerződés megkötésekor fizettünk 300000...

2 hozzászólás
utolsó 2013.11.23.
Eladó a MosóMedve Wash&Dry

4 MosóMedve Wash&Dry mosoda található Budapesten:   III. ker., Pethe Ferenc tér 1. III. ker., Ágoston utca 3. XIII. ker., Kárpát utca 22. XI. ker., Lágymányosi utca...

4 hozzászólás
utolsó 2013.11.10.