A Duna House lett az 2020. Év Franchise Hálózata

Díjkiosztó
Díjkiosztó / Habár a gálavacsora a pandémia miatt idén elmarad, a 2020. év díjai ugyanúgy kiosztásra kerülnek.
Szerda
2021.01.20.
Mint ahogy az elmúlt esztendőben minden embernek és vállalkozásnak átírta az életét a pandémia, úgy a Szövetség sem volt ez alól kivétel.
 

Vannak azonban állandó dolgok, amelyek nem változtak, mint például a 2020. évi franchise díjak kiírása. Számos hálózat vett részt a megmérettetésen, amely eredményéről ezúton szeretnénk tájékoztatni tagjainkat, illetve a franchise iránt érdeklődőket.

A pandémia ellenére tavaly is voltak olyan szektorok, amelyek képesek voltak a növekedésre. A Duna House ingatlan hálózat gyorsan és sikeresen tudott alkalmazkodni a megváltozott gazdasági körülményekhez. Lengyelországban fennállásuk óta először nyereséges évet zártak, Magyarországon pedig 15 új egység nyitására kötöttek szerződést tavaly.
A tőke- és pénzpiacok bizalmának köszönhetően 6.9 milliárd forint értékben bocsátottak ki kötvényt, a hálózat további növekedésének finanszírozására.A fenti eredmények figyelembe vételével a 2020. Év Hazai Franchise Hálózata elismerést a Duna House kapta.

A recesszió másik kiemelkedő évet zárt szegmense a gyógyszertár piac volt. A BENU hálózata a korábbi évek növekedési ütemét jóval meghaladva 45 új partnerrel írt alá franchise szerződést 2020-ban. Ezzel a hálózat piaci részesedése átlépte a 16%-ot Magyarországon.

Mindezek tükrében a 2020 Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata címet a BENU Gyógyszertárak nyerte el.

Marketing kategóriában az Alma Gyógyszertár pályázata bizonyult a legkiválóbbnak. A hálózat kínálata 2020-ban új termékportfólióval bővült, melynek köszönhetően egyre több egységük állatgyógyászati termékek széles választékával is várja vásárlóit.

Az Internet Média és Web Díj győztese a Stilianos babauszoda hálózat.
A Stilianos hálózat uszodáinak 2020 tavaszi bezárása alatt sikeres média kampányt folytatott „Stay Home and Develop!” néven a meglévő vendégeik megtartása céljából. A franchise-nak jelenleg tíz uszodája működik Magyarországon és 2021 ben legalább 3 további nyitás várható.

Az Otthon Centrum hálózat  is idejekorán felismerte, minél gyorsabban reagál a COVID-járványra, annál kevésbé fogja érinteni a válság. Ezért az ingatlanhálózat számára a 2020-as év a digitális átállásról szólt. Az ügyfélkezelés, oktatás, valamint a belső kommunikáció területén is megújultak. Mindezek figyelembe vételével az Év Innovatív Franchise Hálózata díjat az Otthon Centrum kapta.

A 2020. Év Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Hálózata a Bubbles Mosoda hálózat, amely az utóbbi másfél évben 4 új egységet nyitott Prágában.

A díjazott franchise hálózatok mellett, számos sikeres franchise átvevő munkája és eredménye is elismerésre került.

Weiser Tamás 2018-ban csatlakozott a Herbária franchise rendszeréhez, a hálózat Sugár üzletközpontban lévő üzletének átvételével. Az együttműködés annyira sikeresnek bizonyult, hogy rövid időn belül hozzá került a hálózat 2 szolnoki, valamint az érdi egységének üzemeltetése is. Mindezt figyelembe véve „Az Év Franchise Átvevője” elismerést Weiser Tamás kapta.

„Az Év multi-brand Franchise Átvevője” a Fornetti és a Coop franchise partnere, a Mecsek Füszért Zrt. lett. A cég 200 Coop, és 164 Fornetti egységet üzemeltet.

Az év Multi-unit átvevője a 3 DIEGO áruházat üzemeltető Krehlik Roland lett, aki 2004 óta tagja a hálózatnak. Áruházaiban maradéktalanul teljesül a hálózat vevőbarát elvárási és minőségbiztosítási rendszerének a megvalósítása, így a vásárlóikat mindig szakképzett, hozzáértő kollégák szolgálják ki.

 „Az Év Fiatal Franchise Átvevője” díjban a 3 Bubbles önkiszolgáló mosodát üzemeltető, mindössze 30 éves Rasztovits Dávid részesült.

Sajnos a járvány helyzet idén nem teszi lehetővé, hogy a 2020. évi franchise díjazottakat hagyományos Díjkiosztó Gála keretein belül közösen ünnepeljük meg.

A díjazottak sikerének értékéből ez semmit nem von le, teljesítményük, elvégzett munkájuk elismerésre méltó.


Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Az értékváltás szükségessége

Idén is megrendezésre kerül a felelősen gondolkodó és cselekvő emberek éves találkozója! A "Magyar Fenntarthatósági Csúcs 2014" konferencia fókuszában a...

1 hozzászólás
utolsó 2014.10.26.
Új támogatás innovatív kkv-knak

Az Európai Bizottság szerdán megjelentette a Horizont 2020 keretprogram első pályázati felhívásait!! A pályázati kiírások megtekinthetőek ide kattintva. A Nemzeti...

1 hozzászólás
utolsó 2014.07.12.
Fiatal vállalkozók támogatása

Újabb régiókban érhetőek el a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban című pályázat kitöltőprogramjai! 2014. július 1-én a...

1 hozzászólás
utolsó 2014.07.01.
Még gyerekcipőben

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2014. január 15-én megrendezésre kerül a HUMÁN-ERŐ-TÉR 2!! Jelentkezési határidő nagyvállalatok és kkv-k számára:...

1 hozzászólás
utolsó 2013.12.14.
A hónap végéig nevezhet honlapjával

Kihirdették "Az Év Honlapja" pályázat nyerteseit!! A pályázatra idén 333 nevezés érkezett - a tavalyihoz hasonlóan az idei évben is a legtöbb pályázat a...

1 hozzászólás
utolsó 2013.12.08.
Hogyan szakíthat a franchise átadóval?

Kedves Mihály!   Általában a franchise vagy belépési díjat az átadott know-how (kézikönyv, képzés, stb.) és védjegyhasználati jog (plusz beletartozhatnak a...

2 hozzászólás
utolsó 2013.11.24.
Hogyan szakíthat a franchise átadóval?

Tisztelt Cim! A Fornetti-vel van frenchise szerződésünk amelyet most fel kell mondanunk, mert megszüntetjük az üzletet.A szerződés megkötésekor fizettünk 300000...

2 hozzászólás
utolsó 2013.11.23.
Eladó a MosóMedve Wash&Dry

4 MosóMedve Wash&Dry mosoda található Budapesten:   III. ker., Pethe Ferenc tér 1. III. ker., Ágoston utca 3. XIII. ker., Kárpát utca 22. XI. ker., Lágymányosi utca...

4 hozzászólás
utolsó 2013.11.10.