Kedd
2019.10.29.
Vezető amerikai franchise hálózatok látogatnak Budapestre, hogy megkezdjék magyarországi terjeszkedésüket.
 

November 18-án és 19-én 10 vezető amerikai franchise látogat hazánkba az Amerikai Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya és a Nemzetközi Franchise Szövetség (IFA) szervezésében. A látogatásnak különleges fényt ad, hogy a tengeren túli hálózatok európai road show-jának ezúttal csak két állomása lesz az öreg kontinensen, Berlin és Frankfurt.

„Magyarország felkerült a franchise világ térképére” - ezt már dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkár asszonya teszi hozzá. „Sok külföldi hálózat fő terjeszkedési irányai között említi hazánkat. A gazdasági fellendülés határozott és még nem mutatja a kifulladás jeleit, emellett sok vállalkozó új, nagyobb értékű  befektetési lehetőségeket keres, ami különösen vonzóvá teszi Magyarországot az amerikai brand-ek számára is” – magyarázza az okokat a Főtitkár asszony.

A novemberi rendezvényen B2B találkozókra van lehetőség az amerikai hálózatok terjeszkedésért felelős vezetőivel. Az eseményre olyan hazai vállalkozókat, cégeket várnak, akik a brand magyar mester partnereként kiépítik és üzemeltetik a magyarországi hálózatot. A rendezvényre jelentkezni lehet az Amerikai Nagykövetség Kereskedelmi Osztályán Bősze Éva kereskedelmi tanácsadónál, (eva.bosze@trade.gov,  Tel: +36-1-475-4234).

Az alábbi amerikai hálózatok vesznek részt az eseményen:

Gyorskiszolgáló éttermek:

  • CKE Gyorskiszolgáló láncolat:

A Carl’s Jr. márkanév allatt futó gyorskiszolgáló éttermi koncepció kínálatában ikonikus amerikai hamburgerek, klasszikus csirkefalatkák és a reggeli menüs pogácsa burgerek között válogathatunk.

        Weboldal: http://www.ckr.com

  • Nathan's Famous:

Gyorsétterem lánc New Yorr-stílusú hot dog kinálattal. A jól ismert Coney Island-i hot dogokat kínáló gyorsétterem ami a Függetlenségi napon megrendezett  hot dog evő verseny házigazdája, és egyben egy jól ismert szponzor márka az amerikai baseball világában.

       Weboldal: https://nathansfamous.com

  • Papa John’s:

A Prémium pizzát kínáló gyorsétterem a világ negyedik legnagyobb pizzázója. A „jobb alapanyagok, jobb pizzát készítenek”elven vált híressé mivel csak prémium összetevőkből dolgoznak. Jelenleg világszerte több mint 5200 éttermük üzemel.

       Weboldal: https://www.papajohns.com

  • Wingzone:

A buffalo stílusú csirkeszárnyakat, hamburgereket, csirkefalatokat és szendvicseket kínáló gyorsétterem  mely lehetőséget biztosít helyben fogyasztásra, házhoz szállításra vagy akár rendezvényhez való kiszállításra is.

       Weboldal: https://www.wingzone.com

Egészség & Wellness:

  • Gold's Gym:

Kaliforniai finteszközpont ami az ikonikus Venice Beach-en kezdte meg működését. Széles körű kardio- és erőléti felszerelésekkel, népszerű csoportos gyakorlatokkal, személyre szabott edzésprogramjukkal és egyedi bootcamp órákkal váltak népszerűvé vendégeik körében.

Weboldal: https://www.goldsgym.com

  • Lift Brands:

Egészségügyi és fitneszközpontok, melyek közös célt képviselő fitnesz-orientált vállalkozásokból állnak. Kényelmes és barátságos szolgáltatásokat kínálnak, melyek elősegítik és megőrzik a jó egészségi állapotot. Az egyéni testreszabott edzésektől a csoportos tréningeken keresztül, a 9Round kínálta kickbox edzésekig minden igény kielégítésére lehetőséget biztosítanak. Mindezt segítik a Snap Fitness termei melyek 24/7 órában üzemelnek.

       Weboldal: https://www.liftbrands.com

Oktatás és szórakozás:

  • Little Land Play Gym:

Gyerekek számára kialakított játék- és sportközpont, amit gyerekorvosok terveztek a kicsik szórakoztatása mellett a fizikai, érzékszervi és szociális fejlődésük előmozdítása érdekében.

       Weboldal: https://littlelandplaygym.com

  • School of Rock:

Teljesítményalapú zenei oktatás, amely a fiatal, törekvő, ambíciózus zenészek számára kínál lehetőséget önmaguk megtalálására és tehetségük fejlesztésére.

       Weboldal: https://franchising.schoolofrock.com

Szakmai szolgáltatások:

  • FASTSIGNS:

Grafika, reklámmegjelenítés, design és vizuális kommunikációs központok melyek minden vállalkozás promóciós megjelenési igényét kielégítik, különösen a B2B értékesítésre specializálódva.

       Weboldal: https://www.fastsigns.com

  • Ziebart:

Autóipari szolgáltató központ, amely teljeskörű autóápolási megoldásokat kínál beleértve az alapos tisztítási, felület- és szerkezetvédelemi, valamint autokozmetikai műveleteket.

Weboldal: https://www.ziebart.com

 

 


1916-ban / Több, mint 100 éve nyitotta meg az első Nathan's Famous.
Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Az értékváltás szükségessége

Idén is megrendezésre kerül a felelősen gondolkodó és cselekvő emberek éves találkozója! A "Magyar Fenntarthatósági Csúcs 2014" konferencia fókuszában a...

1 hozzászólás
utolsó 2014.10.26.
Új támogatás innovatív kkv-knak

Az Európai Bizottság szerdán megjelentette a Horizont 2020 keretprogram első pályázati felhívásait!! A pályázati kiírások megtekinthetőek ide kattintva. A Nemzeti...

1 hozzászólás
utolsó 2014.07.12.
Fiatal vállalkozók támogatása

Újabb régiókban érhetőek el a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban című pályázat kitöltőprogramjai! 2014. július 1-én a...

1 hozzászólás
utolsó 2014.07.01.
Még gyerekcipőben

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2014. január 15-én megrendezésre kerül a HUMÁN-ERŐ-TÉR 2!! Jelentkezési határidő nagyvállalatok és kkv-k számára:...

1 hozzászólás
utolsó 2013.12.14.
A hónap végéig nevezhet honlapjával

Kihirdették "Az Év Honlapja" pályázat nyerteseit!! A pályázatra idén 333 nevezés érkezett - a tavalyihoz hasonlóan az idei évben is a legtöbb pályázat a...

1 hozzászólás
utolsó 2013.12.08.
Hogyan szakíthat a franchise átadóval?

Kedves Mihály!   Általában a franchise vagy belépési díjat az átadott know-how (kézikönyv, képzés, stb.) és védjegyhasználati jog (plusz beletartozhatnak a...

2 hozzászólás
utolsó 2013.11.24.
Hogyan szakíthat a franchise átadóval?

Tisztelt Cim! A Fornetti-vel van frenchise szerződésünk amelyet most fel kell mondanunk, mert megszüntetjük az üzletet.A szerződés megkötésekor fizettünk 300000...

2 hozzászólás
utolsó 2013.11.23.
Eladó a MosóMedve Wash&Dry

4 MosóMedve Wash&Dry mosoda található Budapesten:   III. ker., Pethe Ferenc tér 1. III. ker., Ágoston utca 3. XIII. ker., Kárpát utca 22. XI. ker., Lágymányosi utca...

4 hozzászólás
utolsó 2013.11.10.