Az első naptól profitot termel / A Dekoria magyarországi partnerévé válásának nem feltétele különösebb befektetés, hiszen a franchise átvevőnek nincs feltétlenül szüksége irodára, alkalmazottakra, illetve nincsenek franchise díjak. Ráadásul egy már működő webáruház üzemeltetését veheti át, így már az első naptól érkeznek majd a megrendelések.
Hétfő
2019.03.11.
Hat év után ismét franchise partnert keres Magyarországon a magas minőségű lakás- és háztartási textíliákat, lakberendezési termékeket kínáló Dekoria hálózat.
 

A Dekoria webáruházak több mint 70 ezer egyedi lakástextil terméket, szövetet, valamint bútort és otthondekorációs termékeket kínálnak Európa 15 országában, köztük 2013 óta Magyarországon. Főbb termékeik a függönyök, római rolók, párnák, huzatok, kanapé- és ágytakarók, asztali és konyhai textíliák, törölközők. „Folyamatosan figyeljük a piacot, a vásárlói igényeket, és ennek megfelelően tartjuk mindig naprakészen, frissen kínálatunkat. Az elmúlt években több bútorral és dekorációs termékkel bővült a portfólió, ma már ezek ugyanannyira népszerűek Magyarországon, mint a lakástextíliák. Arra törekszünk, hogy a lehető legkomplexebb, legátfogóbb kínálatot biztosítsuk vásárlóinknak otthonunk berendezéséhez” – avatott be Katarzyna Kolenda-Kakol franchise és export igazgató.

A Dekoria minden országban egy, az országos webáruház üzemeltetéséért felelős franchise partnerrel terjeszkedik, és így volt ez 2013-ban a magyar piacon is. Azonban most a márka nem hosszabbította meg franchise szerződését a magyarországi partnerrel, így hat év után újra elérhetővé vált a franchise lehetőség. A hálózat magyarországi partnerévé válásnak nem követelménye belépési díj megfizetése, nincsenek franchise díjak, továbbá a franchise partnernek nem kell a termékeket megvásárolnia, azokba befektetnie. A franchise partner az online megrendeléseket a franchise központ számára továbbítja, aki pedig az igény szerint elkészített termékeket egyenesen a vásárló ajtajához vagy a franchise partner raktárába küldi.

A Dekoria franchise egy rendkívül egyszerű üzleti vállalkozást jelent. A partnernek nem kell befektetnie, hiszen nincs feltétlenül szüksége irodára, alkalmazottakra, illetve nincsenek franchise díjak. Ráadásul jövőbeli magyarországi partnerünk egy már működő webáruház üzemeltetését veheti át, így már az első naptól érkeznek majd a megrendelések” – mondta el a franchise igazgató. Hozzátette, a partnerek főbb feladatai a helyi értékesítési és marketing stratégiák kidolgozása, az ügyfélszolgálat és a termékkatalógusok adaptálása a magyar piacra. A Dekoria franchise szerződés két évre szól, ami a kitűzött árbevételi célok megvalósulása esetén meghosszabbítható.

Ennek megfelelően a jövőbeli franchise partnerekkel szembeni legfontosabb elvárás, hogy egy tiszta elképzeléssel, vízióval rendelkezzenek a webáruház üzemeltetésével, fejlesztésével kapcsolatban, valamint fontos az angol vagy német nyelvtudás a franchise központtal való kapcsolattartáshoz és az új termékleírások, -katalógusok magyarra fordításához. „A Dekoria franchise alapvetően egy egyemberes vállalkozást jelent, de több országban is tapasztaltuk, hogy a fejlesztésekkel párhuzamosan van szükség újabb értékesítő, marketinges vagy ügyfélszolgálati munkatárs felvételére.


25 év tapasztalata a lakás- és háztartási textíliák gyártása és európai forgalmazása terén / A Dekoria fél Európát lefedő webáruház hálózatához április elsejével már biztosan csatlakozik Románia, valamint felkészül Spanyolország és Olaszország.

népszerű a fórumban