Franchise Díjkiosztó Gála

A Szövetség által a Ramada Plázában megrendezett Gálavacsora.
Péntek
2012.01.13.
A Magyar Franchise Szövetség gondozásában minden évben kiosztják a szakma kimagasló tagjainak munkáját méltató díjakat.
 

Idén Január 26-án került megrendezésre a gálavacsora, ahol legjobbnak ítélt átvevőket és hálózatokat is két-két kategóriában díjazták:

2011. év franchise hálózata a Diego lett. A 121 szakáruházzal rendelkező kereskedelmi hálózat (Magyarország mellett Romániában és Szlovákiában vannak üzletei) a régióban betöltött szerepével és 90% feletti magyarországi ismertségével vívta ki ezt az elismerést. A hálózat most ünnepelte 20. születésnapját, egy megérdemelt és emlékezetes ajándék ez számára.

Minden évben kiosztják a 'legdinamikusabban fejlődő hálózat' díját is. Idén, ezt a BioHair Hajvágószalon tudhatja magáénak. A számok mindenképp alátámasztják az érdemi jogosultságot: az első – 2010 februárban megnyitott – szalon óta, további 30-cal növekedett a hálózat szerte az országban. Mára az összes szalonban a 260 alkalmazott több, mint 40 000 vendéget szolgál ki.

Szintén két kategóriában méltatták az átvevőket is. Komondi István a McDonald's partnereként lett az év franchise átvevője, Dákai Zsófia pedig a J.PRESS partnereként az év fiatal sikeres átvevője. Mindkettőjük elismerése megérdemelt, István azzal mutatott fel kimagaslót, hogy a 3 nyugat-magyarországi éttermében – 15 éves fennállásuk során – forgalmát évről évre tudta növelni, jelenleg közel 200 alkalmazottat foglalkoztat. István munkásságát többször is értékelték már: a McDonald's kétszer az év franchise partnerének választotta, keszthelyi étterme pedig 2010-ben nyerte el az év franchise étterme díjat.

Az év fiatal, sikeres átvevője elismerést magának kivívó Zsófia eredménye is kiemelkedő: 2008-ban csatlakozott a hálózathoz, ma 4 üzletet üzemeltet, amelyeknek árbevétele tavaly átlépte a 100 millió forintos határt és nem mellesleg az egész hálózat 25 %-át teszik ki.

Forrás: Magyar Franchise Szövetség


népszerű a fórumban

A Fornetti recept

A hazai piacon még mindig van potenciál új Fornetti-k nyitásához, mivel a gyorsan fogyasztható péksütemények iránti kereslet folyamatosan növekszik. A franchise...

2 hozzászólás
utolsó 2024.10.01.
Lengyel postacég lép a magyar piacra

Bővebb információt Jelinek Gábor tud adni, aki az Integer.pl magyarországi sajtókapcsolataiért felelős. Ő továbbítja majd kérdéseit a lengyelek felé. Ha további...

3 hozzászólás
utolsó 2024.10.01.
Pályázat mikrovállalkozásoknak

Spanyolok forgattak hazai LEADER-eredményekről! A „80 nap alatt a LEADER körül” program célja, hogy Európa 20 országába ellátogatva egy másfél órás filmet...

3 hozzászólás
utolsó 2024.10.01.
Hogyan legyünk jó főnökei önmagunknak?

Nagyon jó összefoglalót ad arról, hogy milyen is egy jó főnök. Meg vagyok elégedve vele; lényegre törő, tömör és hasznos egyben. Csak annyit tudok még mondani,...

2 hozzászólás
utolsó 2024.10.01.
Atipikus foglalkoztatás

április 23-án kerül megrendezésre a MuKi második kerekasztal beszélgetése és nyílt napja! Az egész napos esemény két részből áll, és a szakmában rendhagyónak...

2 hozzászólás
utolsó 2024.10.01.
Gyorsétterem - ki, mit ajánl?

Kinek milyen tapasztalata van valamelyik gyorsétterem lánc átvevőjeként? Az ilyen pozíciók általában nagy felelősséggel járnak, hiszen a gyorséttermek sikerének...

2 hozzászólás
utolsó 2024.10.01.
KKV-k piaci megjelenését támogató pályázat

A mai napon 3 pontban módosult a pályázati kiírás, amely a következőket tartalmazza: - A.6 - A pályázatok benyújtásának módja, helye és határideje; - D.2 -...

2 hozzászólás
utolsó 2024.10.01.
Erasmus ösztöndíj vállalkozóknak

Idén is várják azokat az új vagy már tapasztalt vállalkozókat, akik az EU-ban kis- vagy középvállalkozás tulajdonosai vagy működtetői, valamint azokat, akik...

4 hozzászólás
utolsó 2024.10.01.