A BENU az év franchise hálózata

Szombat
2018.02.03.
A gyógyszertár hálózat által elhódított elismerés mellett további nyolc kategóriában díjazták a hazai franchise ágazat szereplőit.
 

2018. február elsején 12. alkalommal került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gálája, ahol évről évre az elmúlt időszak legkiemelkedőbb franchise hálózatait, valamint franchise átvevőit díjazzák. A díjkiosztóval egybekötött gálavacsorára az idei évben a Boscolo Budapest Hotelben került sor. A gála estet a Szövetség egykori és jelenlegi tagjai és tisztségviselői, valamint több külföldi díszvendég is megtisztelte jelenlétével, köztük az Európai Franchise Szövetség számos tisztségviselőjével.

A franchise díjak idén kilenc különböző kategóriában kerültek kiosztásra a pályázók között, akik a Magyar Franchise Szövetség rendszergazda tagjai, valamint a hozzájuk tartozó franchise átvevők közül kerültek ki egy szakértői-szakmai zsűri döntése alapján.

2017. Év Franchise Hálózata a BENU Gyógyszertár lett. A BENU márka már 5 éve van jelen a magyar piacon, és ez idő alatt a gyógyszerpiac vezető kiskereskedelmi márkájává fejlődött. A márka ismertsége a fővárosban eléri a 92, országosan pedig a 74 százalékot.

2017 Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata címet a 2014-ben alapított a SMART ingatlan hálózat érdemelte ki, amely 2017 végén már közel 30-ra növelte egységei számát.

A 2017. Év Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Hálózata a DIEGO. A hálózat több mint 150 üzletével a Kárpát-medence laminált padló, szőnyeg, függöny, valamint tapéta piacának meghatározó szereplője. Romániában 34, Szlovákiában 19 áruházuk működik, 2017-ben pedig a cseh expanzíó első lépéseként Prágában is megnyílt az első DIEGO egység.

Az Év Innovatív Franchise Hálózata díjat az Alma Gyógyszertárak hálózatnak ítélték oda az Alma Okosvény alkalmazás – egy Európában egyedülálló szolgáltatáscsomagot tartalmazó applikáció bevezetéséért.

A 2017. Év Brand Innovation Díját a Logiscool programozó iskolahálózat kapta. A Logiscool 6-18 éves korú diákokat tanít programozni, innovatív, kreatív környezetben, egyetemista oktatók segítségével.

A 2017. Év Marketing Díját a Stilianos Babauszoda nyerte el, amely jelenleg az első és egyetlen babauszoda franchise hálózat Magyarországon. A Stilianos saját maga által kifejlesztett, egyedi módszerével új alapokra helyezte a babaúszás szó fogalmát a köztudatban.

A 2017. Év Internet Média és Web Díját az alapításának 20. évfordulóját tavaly ünneplő Fornetti nyerte el az év elején indított új online kommunikációs stratégiájának köszönhetően.

A 2017. Év Franchise Átvevője Bernei Gergely, a Duna House franchise hálózat partnere, aki 8 év alatt 5 franchise irodát nyitott és üzemeltet Budapesten.

Az Év Fiatal Sikeres Franchise Átvevői pedig Farkas Melinda és Buday Bence, akik 2013. óta példamutató hozzáállással üzemeltetik Óbudán High-Care Cosmetics szépségszalonjukat.


népszerű a fórumban

Az értékváltás szükségessége

Idén is megrendezésre kerül a felelősen gondolkodó és cselekvő emberek éves találkozója! A "Magyar Fenntarthatósági Csúcs 2014" konferencia fókuszában a...

1 hozzászólás
utolsó 2014.10.26.
Új támogatás innovatív kkv-knak

Az Európai Bizottság szerdán megjelentette a Horizont 2020 keretprogram első pályázati felhívásait!! A pályázati kiírások megtekinthetőek ide kattintva. A Nemzeti...

1 hozzászólás
utolsó 2014.07.12.
Fiatal vállalkozók támogatása

Újabb régiókban érhetőek el a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban című pályázat kitöltőprogramjai! 2014. július 1-én a...

1 hozzászólás
utolsó 2014.07.01.
Még gyerekcipőben

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2014. január 15-én megrendezésre kerül a HUMÁN-ERŐ-TÉR 2!! Jelentkezési határidő nagyvállalatok és kkv-k számára:...

1 hozzászólás
utolsó 2013.12.14.
A hónap végéig nevezhet honlapjával

Kihirdették "Az Év Honlapja" pályázat nyerteseit!! A pályázatra idén 333 nevezés érkezett - a tavalyihoz hasonlóan az idei évben is a legtöbb pályázat a...

1 hozzászólás
utolsó 2013.12.08.
Hogyan szakíthat a franchise átadóval?

Kedves Mihály!   Általában a franchise vagy belépési díjat az átadott know-how (kézikönyv, képzés, stb.) és védjegyhasználati jog (plusz beletartozhatnak a...

2 hozzászólás
utolsó 2013.11.24.
Hogyan szakíthat a franchise átadóval?

Tisztelt Cim! A Fornetti-vel van frenchise szerződésünk amelyet most fel kell mondanunk, mert megszüntetjük az üzletet.A szerződés megkötésekor fizettünk 300000...

2 hozzászólás
utolsó 2013.11.23.
Eladó a MosóMedve Wash&Dry

4 MosóMedve Wash&Dry mosoda található Budapesten:   III. ker., Pethe Ferenc tér 1. III. ker., Ágoston utca 3. XIII. ker., Kárpát utca 22. XI. ker., Lágymányosi utca...

4 hozzászólás
utolsó 2013.11.10.