Fórum a cikkről: Erasmus ösztöndíj vállalkozóknak 27

yogizoli 2012.06.03. *.catv-80-99-202-72.catv.broadband.hu

Ez oltári jó hír, kérhetek linket vagy útmutatót, hogy merre induljak? köszönöm

Szerkesztőség Franchising.hu 2012.06.04. *.www.franchise2profit.hu

A cikk végén található négy szervezet foglalkozik az ösztöndíjjal. Én a Nemzeti Külgazdasági Hivatal-t kérdezném meg a lehetőségekről: http://hita.hu/

Üdv!

Szerkesztőség Franchising.hu 2013.08.16. *.www.franchise2profit.hu

Idén is várják azokat az új vagy már tapasztalt vállalkozókat, akik az EU-ban kis- vagy középvállalkozás tulajdonosai/működtetői, illetve, akik elkötelezettek saját vállalkozásuk elindítása iránt. Az Erasmus - fiatal vállalkozóknak határokon átnyúló csereprogram során, más uniós tagországokban kisvállalkozást működtető vállalkozóktól tanulhatnak rengeteget a magyar vállalkozók.

Megvalósult sikertörténetek az Erasmus - fiatal vállalkozóknak csereprogramban ide kattintva; részletes regisztrációs útmutató pedig itt!!!

egyéb kategóriák

Dakexpo Kft. kijelenti, hogy a fórumon lévő üzenetek, hozzászólások tartalmáért, nyelvezetéért nem vállal felelősséget, illetve fenntartja a jogáta reklám és a goromba, támadó üzenetek eltávolítására.

Csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni az egyes témákhoz. A hozzászólók IP címe és felhasználó neve az összes többi felhasználó számára megjelenik. Azok a felhasználók, akik reklám vagy goromba, támadó üzeneteket osztanak meg, azok felhasználói fiókjait töröljük. Ha a fórumon a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozó üzenetet vagy visszaélést lát, kérjük a szerkesztoseg@franchising.hu címen jelezze.

A fórum adminisztrátora a jobb átláthatóság érdekében összevonhat illetve átnevezhet egyes témákat.

A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a fórumon közzétett hozzászólásokat részben vagy teljes egészében, esetlegesen közzétegyék a Franchising.hu weboldalon.