Fórum: Még nem kelt el a Dairy Queen 27

maark24 2012.05.21. *.catv-89-135-139-226.catv.broadband.hu

Üdv! Arról érdeklődnék, hogy mennyibe kerül ennek az étteremnek a megnyitási joga? :) + azt szeretném még kérdezni, hogy az Abercrombie világmárka üzletét BUDAPESTen mennyi pénzből lehetne megvalósítani? Köszönettel:Sz.Márk

Szerkesztőség Franchising.hu 2012.05.28. *.www.franchise2profit.hu

Kedves Sz.Márk!

A Dairy Queen-t illetően bővebb információt az Amerikai Nagykövetség Kereskedelmi osztályán tudnak adni, ahol Virágos Csillát kell keresni. Sajnos nem tudom, hogy mekkora befektetés szükséges hozzá... Üdv!

szerkesztoseg 2012.10.17. *.catv-89-132-123-56.catv.broadband.hu

Sokan megkerestek minket, hogy ellentmondásos információkkal találkoznak a Dairy Queen-ről azzal kapcsolatban, hogy keresnek e franchise partnert Magyarországon vagy lemondtak az itteni megjelenésről.

A Dairy Queen idén január óta keresi partnereit Magyarországon és a környező országokban. A jelentkezőkkel augusztusban ült le tárgyalni a vezetőség, azonban ez - a magas franchise díj és költségek miatt - sikertelenül ért véget, ezért itt tartózkodásuk után eredménytelenül távoztak. Az eredménytelen tárgyalássorozat ellenére az amerikai hálózat továbbra is keresi magyarországi (és közép-európai) partnereit, azonban az országonkénti mester franchise partner mellett jobban előtérbe került egy olyan mester franchise partner megtalálása, aki az egész régióban lenne felelős a hálózat kiépítéséért.

egyéb kategóriák

Dakexpo Kft. kijelenti, hogy a fórumon lévő üzenetek, hozzászólások tartalmáért, nyelvezetéért nem vállal felelősséget, illetve fenntartja a jogáta reklám és a goromba, támadó üzenetek eltávolítására.

Csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni az egyes témákhoz. A hozzászólók IP címe és felhasználó neve az összes többi felhasználó számára megjelenik. Azok a felhasználók, akik reklám vagy goromba, támadó üzeneteket osztanak meg, azok felhasználói fiókjait töröljük. Ha a fórumon a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozó üzenetet vagy visszaélést lát, kérjük a szerkesztoseg@franchising.hu címen jelezze.

A fórum adminisztrátora a jobb átláthatóság érdekében összevonhat illetve átnevezhet egyes témákat.

A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a fórumon közzétett hozzászólásokat részben vagy teljes egészében, esetlegesen közzétegyék a Franchising.hu weboldalon.