Fórum: Húsz éves a magyar High-Care 27

diamondfeeling@gmail.com 2012.05.15. *.catv-89-135-117-14.catv.broadband.hu

Hih-Care Studio Szabolcs-Sz-Bmegyében még nincs.Hogyan vállhatnék a cég tagjává? Mester kozmetikusként jelenleg is dolgozom, vendégkörömet 10 éve Nyiregyházán bövitem. Tisztelettel.Szabó Beáta

szerkesztoseg 2012.05.16. *.host-087.skynet.net.pl

Kedves Beáta!

Kérjük vegye fel a kapcsolatot a High-Care magyarországi központjával, ahol várják a hívását és minden részletet érintő tájékoztatást adnak Önnek. 

Név: Lavotha Ildikó

Telefon: +36 46 560 373

egyéb kategóriák

Dakexpo Kft. kijelenti, hogy a fórumon lévő üzenetek, hozzászólások tartalmáért, nyelvezetéért nem vállal felelősséget, illetve fenntartja a jogáta reklám és a goromba, támadó üzenetek eltávolítására.

Csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni az egyes témákhoz. A hozzászólók IP címe és felhasználó neve az összes többi felhasználó számára megjelenik. Azok a felhasználók, akik reklám vagy goromba, támadó üzeneteket osztanak meg, azok felhasználói fiókjait töröljük. Ha a fórumon a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozó üzenetet vagy visszaélést lát, kérjük a szerkesztoseg@franchising.hu címen jelezze.

A fórum adminisztrátora a jobb átláthatóság érdekében összevonhat illetve átnevezhet egyes témákat.

A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a fórumon közzétett hozzászólásokat részben vagy teljes egészében, esetlegesen közzétegyék a Franchising.hu weboldalon.