Fórum a cikkről: Fagyi franchise 24

Felhasználó név 2013.04.14. *.4E5C9BBA.catv.pool.telekom.hu

Üdvözlöm! Felkeltette érdeklődésem az Önök lehetősége . Szeretnék többet megtudni ,a lehetőségekről és partnerként dolgozni . -\"Édes-sós Süteményház bt,.Makó 30-859-45-93 Tisztelettel, Bánfi Edit

szerkesztőség 2013.04.15. *.catv-89-132-123-56.catv.broadband.hu

Kedves Edit!

Elérhetőségeit továbbítottuk az olaszországi franchise központnak, a hálózat képviselői hamarosan felkeresik a részletekkel.

Üdv:

Franchising.hu

Felhasználó név 2013.04.21. *.2E6BBC6C.catv.pool.telekom.hu

Érdekelne a rendszer egy elérhetőség jó lenne hogy többet megtudjak az egészről.

Remélem nem az a cég amelyik a BNV volt mert azok azt mondták hogy felhivnak

csak nem hivtak!

Üdvözlettel:Cziráki László

  309325898

szerkesztőség 2013.04.23. *.catv-89-132-123-56.catv.broadband.hu

Kedves László!

Továbbítottuk elérhetőségeit az olaszországi központ számára.

---

Fontos információ minden érdeklődő számára, hogy jelenleg egy, a Yogurtlandia magyarországi megjelenéséért, majd a hálózat hazai fejlesztéséért felelős mester franchise partnert keres a hálózat. Azonban a mester partner megtalálása után sem ér véget a lehetőség, ugyanis az olasz hálózat további, egyéni franchise partnerek bevonásával tervezi a magyarországi hálózatbővítést.

Üdv:
Franchising.hu

egyéb kategóriák

Dakexpo Kft. kijelenti, hogy a fórumon lévő üzenetek, hozzászólások tartalmáért, nyelvezetéért nem vállal felelősséget, illetve fenntartja a jogáta reklám és a goromba, támadó üzenetek eltávolítására.

Csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni az egyes témákhoz. A hozzászólók IP címe és felhasználó neve az összes többi felhasználó számára megjelenik. Azok a felhasználók, akik reklám vagy goromba, támadó üzeneteket osztanak meg, azok felhasználói fiókjait töröljük. Ha a fórumon a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozó üzenetet vagy visszaélést lát, kérjük a szerkesztoseg@franchising.hu címen jelezze.

A fórum adminisztrátora a jobb átláthatóság érdekében összevonhat illetve átnevezhet egyes témákat.

A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a fórumon közzétett hozzászólásokat részben vagy teljes egészében, esetlegesen közzétegyék a Franchising.hu weboldalon.