Fórum a cikkről: Franchise-ban a harmóniáért 18

HaRmónia 2013.02.22. *.BC06E512.dsl.pool.telekom.hu

Köszönjük a számos érdeklődést Harmónia Franchise hálózatunkkal kapcsolatban. Sokan kérdezték a továbbképzési lehetőségeket, meglévő üzletük forgalmának növelése, szolgáltatásainak bővítése céljából. Beauty Spa képzéseinkkel március 3-án indulunk, elsőként az olajos-lazító masszázs technikákat tanulhatják partnereink. A Harmónia Franchise rendkívül rugalmas, így bármikor lehetőségetek van a csatlakozásra részben vagy egészben átvéve üzleti koncepcióinkat.

egyéb kategóriák

Dakexpo Kft. kijelenti, hogy a fórumon lévő üzenetek, hozzászólások tartalmáért, nyelvezetéért nem vállal felelősséget, illetve fenntartja a jogáta reklám és a goromba, támadó üzenetek eltávolítására.

Csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni az egyes témákhoz. A hozzászólók IP címe és felhasználó neve az összes többi felhasználó számára megjelenik. Azok a felhasználók, akik reklám vagy goromba, támadó üzeneteket osztanak meg, azok felhasználói fiókjait töröljük. Ha a fórumon a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozó üzenetet vagy visszaélést lát, kérjük a szerkesztoseg@franchising.hu címen jelezze.

A fórum adminisztrátora a jobb átláthatóság érdekében összevonhat illetve átnevezhet egyes témákat.

A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a fórumon közzétett hozzászólásokat részben vagy teljes egészében, esetlegesen közzétegyék a Franchising.hu weboldalon.