Fórum: Ír Használtruha – már Kecskeméten is - divat 5

szerkesztőség 2012.12.17. *.catv-89-132-123-56.catv.broadband.hu

A franchise hálózat rugalmas rendszere úgy tűnik rendíthetetlenül vonzza a partnereket. A 2 külföldi üzletnyitást (1 Szlovákiban, 1 Romániában) követően egy újabb - extra-kilós - bolt nyílt Magyarországon, ezúttal Dunaújvárosban! Cím: Táncsics Mihály utca 3/d!

Balla Dániel 2019.08.24. *.catv-178-48-188-180.catv.broadband.hu

1
Üdv. Szeretnék én is boltot nyitni. Kaphatok bővebb információt a termékről? hunfenster@gmail.com

egyéb kategóriák

Dakexpo Kft. kijelenti, hogy a fórumon lévő üzenetek, hozzászólások tartalmáért, nyelvezetéért nem vállal felelősséget, illetve fenntartja a jogáta reklám és a goromba, támadó üzenetek eltávolítására.

Csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni az egyes témákhoz. A hozzászólók IP címe és felhasználó neve az összes többi felhasználó számára megjelenik. Azok a felhasználók, akik reklám vagy goromba, támadó üzeneteket osztanak meg, azok felhasználói fiókjait töröljük. Ha a fórumon a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozó üzenetet vagy visszaélést lát, kérjük a szerkesztoseg@franchising.hu címen jelezze.

A fórum adminisztrátora a jobb átláthatóság érdekében összevonhat illetve átnevezhet egyes témákat.

A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a fórumon közzétett hozzászólásokat részben vagy teljes egészében, esetlegesen közzétegyék a Franchising.hu weboldalon.