A 20 perces edzés
Magától értetődőnek tűnhet a megoldás ha sportról van szó. De nem mindenki szeret edzőterembe járni. Legyen szó a szégyenérzetről, vagy csak a komfortzónából való kilépésről, sokan inkább az otthonuk kényelmében vagy csupán egy kevésbé zsúfolt helyen szívesebben mozognának. A Fit20 azok számára kínál megoldást akiknek nincs ideje vagy éppen kedve edzőterembe járni, pontosan ezért csupán heti 20 perc edzéssel ígérnek eredményeket.
A koncepció 2009-ben indult világhódító útjára Hollandiából. Kortól, nemtől és egészségi állapottól függetlenül mindenki számára megfelelő edzésmódot kínálnak. Az intenzív edzés része az egységekben fixen beállított 17 celsius fok hőmérséklet. Habár ez elsőre egy rezsi-húzásnak tűnhet, már jóval az energiaválság előtt ez volt a termosztát beállítása a hálózatnál. Az elképzelés ugyanis az, hogy ilyen hőfok mellett nem izzadnak annyit az ügyfelek és így kevesebb energiát vesztenek az edzés során.
A Fit20-ban töltött időt személyi edző felügyeli és nem igényel speciális ruházatot sem. Az edzés úgynevezett "low-impact" megoldást kínál, amely kevésbé terheli az izületeket, így az idősebb vendégek számára is ideális megoldást kínál. Nem véletlenül kapta meg a hálózat 2020 Novemberében Hollandia elsőszámú franchise márkája díját.
A koncepciónak jelenleg 11 országban 170 stúdiójába, több mint 20.000 vendég jár. Európában Hollandián kívül Belgiumban, Németországban, Franciaországban, Svédországban és az Egyesült Királyságban van jelenleg partnerük. Hazánkban egyenlőre nem üzemel Fit20 terem, de a koncepció Európa-szerte így Magyarországon is keresi potenciális átvevőit, hogy folytatni tudja terjeszkedését.
BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT
A szépségipar virágzik, és a SAGA COSMETICS az egyik európai szereplője ennek az élmezőnyben. Mi teszi ezt a franchise-t olyan vonzóvá, és miért érdemes fontolóra venni a befektetést?
A DIVANI&SOFA' International olasz luxusbútor hálózat sikeres működése után most a határokon túlra helyezi a fókuszt.
Az Eat Salad egy francia gyorsétterem-lánc, amely testreszabható salátákat, tálakat és wrap szendvicseket kínál.
A baguette és croissant után nem meglepő, hogy az egyik ikonikus pékség hálózat Franciaországban indult. Mára viszont már globális jelenlétre tett szert.
10 év után 800 egységet nyitott és 20%-os piaci részesedést szerzett a lengyel gasztro szektor kültéri szegmensében a Sweet Gallery.
legolvasottabb
A franchise, mint gazdasági forma több mint 300 szektorban van jelen, az éttermektől a fodrászokon át, az online oldalakig.
Bár hazánkban az amerikai óriás nem keres partnert, érdemes belegondolni milyen költségekkel is jár egy gyorséttermet üzemeltetni.
A 2000-es évek elején szinte minden európai országban jelen volt a hálózat, Németországban a Benelux államokban, sőt még hazánkban is. Akkoriban több problémával is küzdött a franchise óriás, hiszen az új piac teljesen más elvárásokat támasztott a hálózat elé. Amikor 2002-ben kivonult a Wendy’s Magyarországról az volt a közvélekedés, hogy drágább versenytársainál, és ezért nem tudta elérni a kívánt forgalmat.
A magyar ingatlanpiac most robbanás előtt áll, és ebben a dinamikus környezetben minden vállalkozás álma a gyors növekedés és a stabil alapok. De mi a jobb választás: egy saját ingatlaniroda indítása a nulláról, vagy csatlakozni egy bejáratott franchise hálózathoz, mint az Immo1?
Az ingatlanos szakma társadalmi megítélése ellenére egy gyorsan megtérülő befektetéssé válhat.
népszerű a fórumban
A Fornetti recept
A hazai piacon még mindig van potenciál új Fornetti-k nyitásához, mivel a gyorsan fogyasztható péksütemények iránti kereslet folyamatosan növekszik. A franchise...
Lengyel postacég lép a magyar piacra
Bővebb információt Jelinek Gábor tud adni, aki az Integer.pl magyarországi sajtókapcsolataiért felelős. Ő továbbítja majd kérdéseit a lengyelek felé. Ha további...
Pályázat mikrovállalkozásoknak
Spanyolok forgattak hazai LEADER-eredményekről! A „80 nap alatt a LEADER körül” program célja, hogy Európa 20 országába ellátogatva egy másfél órás filmet...
Hogyan legyünk jó főnökei önmagunknak?
Nagyon jó összefoglalót ad arról, hogy milyen is egy jó főnök. Meg vagyok elégedve vele; lényegre törő, tömör és hasznos egyben. Csak annyit tudok még mondani,...
Atipikus foglalkoztatás
április 23-án kerül megrendezésre a MuKi második kerekasztal beszélgetése és nyílt napja! Az egész napos esemény két részből áll, és a szakmában rendhagyónak...
Gyorsétterem - ki, mit ajánl?
Kinek milyen tapasztalata van valamelyik gyorsétterem lánc átvevőjeként? Az ilyen pozíciók általában nagy felelősséggel járnak, hiszen a gyorséttermek sikerének...
KKV-k piaci megjelenését támogató pályázat
A mai napon 3 pontban módosult a pályázati kiírás, amely a következőket tartalmazza: - A.6 - A pályázatok benyújtásának módja, helye és határideje; - D.2 -...
Erasmus ösztöndíj vállalkozóknak
Idén is várják azokat az új vagy már tapasztalt vállalkozókat, akik az EU-ban kis- vagy középvállalkozás tulajdonosai vagy működtetői, valamint azokat, akik...