Fórum a cikkről: Atipikus foglalkoztatás 27

iroda@franchising.hu 2013.04.15. *.catv-89-132-123-56.catv.broadband.hu

2013. április 23-án kerül megrendezésre a MuKi második kerekasztal beszélgetése és nyílt napja!!

Az egész napos rendezvény két részből áll, és a szakmában rendhagyónak számít. A szakmai kerekasztalt mini-állásbörzével kötik össze a szervezők, amelynek keretében a meghívott cégek képviselői álláskereső kisgyermekes szülőikkel közvetlenül találkozhatnak és tárgyalhatnak is.

Időpont, helyszín: április 23. 9:30-15:00 között, Budapesti Művelődési Központ (1119 Budapest, Etele út 55.)

egyéb kategóriák

Dakexpo Kft. kijelenti, hogy a fórumon lévő üzenetek, hozzászólások tartalmáért, nyelvezetéért nem vállal felelősséget, illetve fenntartja a jogáta reklám és a goromba, támadó üzenetek eltávolítására.

Csak regisztrált felhasználók tudnak hozzászólni az egyes témákhoz. A hozzászólók IP címe és felhasználó neve az összes többi felhasználó számára megjelenik. Azok a felhasználók, akik reklám vagy goromba, támadó üzeneteket osztanak meg, azok felhasználói fiókjait töröljük. Ha a fórumon a fent említett kategóriák valamelyikébe tartozó üzenetet vagy visszaélést lát, kérjük a szerkesztoseg@franchising.hu címen jelezze.

A fórum adminisztrátora a jobb átláthatóság érdekében összevonhat illetve átnevezhet egyes témákat.

A szerkesztők fenntartják a jogot, hogy a fórumon közzétett hozzászólásokat részben vagy teljes egészében, esetlegesen közzétegyék a Franchising.hu weboldalon.