2014.01.24.

Átadta éves elismeréseit a Franchise Szövetség

A Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gáláján a McDonald’s Magyarország vehette át az ’év franchise hálózata’ díjat.

„Nagy öröm a Magyar Franchise Szövetség számára, hogy évről évre egyre többen tartják fontosnak, hogy részt vegyenek a rendezvényen és, hogy ez a rangos díj nagy presztízzsel bír a hazai franchise szakmában" - hangzott el a január 23-án megrendezésre került Díjkiosztó Gála ünnepi köszöntőjében. A tavalyi évhez hasonlóan, idén is összesen nyolc kategóriában adott át díjakat rendszergazda tagjainak és a hozzájuk tartozó franchise partnereknek a Magyar Franchise Szövetség. A 2013. év franchise hálózata a McDonald's Magyarország lett.

MFSZ díjazottak Fotó Fotó: Az idei év díjazottai – MFSZ, Kallus György

A gálaesten olyan nemzetközileg elismert franchise szakemberek is rézt vettek, mint Brian Smart, a Brit Franchise Szövetség igazgatója, Ljiljana Kukec, a Horvát Franchise Szövetség elnöke, valamint Petra Ritschelova, a Cseh Franchise Szövetség igazgatója.

A McDonald’s az elmúlt negyedévszázad alatt a magyar gazdaság komoly szereplőjévé nőtte ki magát. A magyarországi beruházások eddigi összértéke eléri a 37 milliárd Forintot, hazai beszállítóktól pedig 97 milliárd Forint értékben vásárolt alapanyagokat a vállalat. A hálózat egységeiben az elmúlt 25 év alatt csaknem 1 milliárd vendég fordult meg, és jelenleg éttermeikben évente átlagosan 80 millió vendéget szolgálnak ki.

A további kategóriák és díjazottak:

Az Év Mester Franchise Hálózata – Hertz Magyarország
A Hertz Autókölcsönző hálózat a világ 150 országában működő több mint 7000 irodájával és 680 ezer gépkocsiból álló flottájával a világ legnagyobb és legrégebbi múltra visszatekintő autókölcsönzője. Jelenleg 11 Hertz egység működik országszerte, amellyel elmondható, hogy a lefedettség teljes. A hálózat hazánkban a válság éveit leszámítva töretlenül fejlődött és pozitív előjel, hogy 2013-ban a bérleti szerződések számát tekintve újra elérték a válságot megelőző időszak forgalmát.

Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata – Borháló borkereskedés
A Borháló 2012 novemberében látott hozzá franchise hálózatának kiépítéséhez. A franchise koncepció alapítói hálózatukat a magas minőségű magyar folyó borok országos, terjesztésének céljából hozták létre. Küldetésük olyan borászok termékeinek kínálatukba állítása, akik szorgalmas munkájukkal bizonyítják, hogy a magyar föld különleges adottságaival méltó kihívója bármely bortermelő ország termékeinek.
A hálózat Kelet- és Nyugat-Magyarországon egyaránt dinamikus intenzitással növekszik. Célkitűzése az idei évre, hogy szervezeti megerősítés mellett év végére teljes országos lefedettséget, ismertséget érjen el.

Az Év Innovatív Franchise Hálózata –megosztva a Duna House és az Otthon Centrum ingatlan franchise hálózatok
A Duna House és az Otthon Centrum a két legnagyobb hazai ingatlanhálózatként 2013-ban merőben új együttműködést indított el, amely a jelenlegi magyar piacnál jóval fejlettebb, angolszász piacokon bevett működési formák irányába mutat. Lényegében a Duna House és az Otthon Centrum saját kizárólagos megbízásában lévő ingatlanjait hozzáférhetővé, így pedig saját weboldalaikon hirdethetővé teszi egymás számára. Az eddig precedens nélküli együttműködés célja, hogy a két kizárólagos ingatlanállományt egyesítve gyorsabb és hatékonyabb módon tudja mind a vevőket, mind az eladókat kiszolgálni.

2013. Év Marketing Díj – BENU Gyógyszertár franchise
A BENU Gyógyszertárak hazánk legnagyobb gyógyszertár-hálózata. A nemzetközi márka Magyarországon több mint 140 gyógyszertárral és közel 30 fiókpatikájával van jelen. A BENU külső kommunikációs eszközei széles körben hívják fel a figyelmet az egészség megőrzésének fontosságára. A BENU-nál ugyanis a megszokott, bevált, eredményes akcióik mellett nagy hangsúlyt fektetnek az edukációra, egészségtudatos tartalmak közvetítésére. Így teszik még hitelesebbé a BENU gyógyszerészek szakértelemmel, hozzáértéssel, odafigyeléssel végzett munkáját.

2013. Év Internet Média és Web Díj – Katedra Nyelviskola hálózat
A több mint 20 éves múltra visszatekintő Katedra Nyelviskola Hálózat 2013-ban új honlapot indított, amely mind letisztult megjelenésével, mind kereső optimalizáltságában teljes mértékben megfelel jelen korunk követelményeinek. A Katedra Nyelviskola weboldala mellett nagy figyelmet fordít központi Facebook-oldalának üzemeltetésére is. Követői száma meghaladja a 77 ezret, ami a hazai nyelviskolák körében kiemelkedően magasnak számít.

Az év franchise átvevője - Penczné Bölcskei Zita, a DIEGO hálózat franchise partnere
Penczné Bölcskei Zita 2004-ben vette át az akkor még központi üzemeltetésben lévő bajai DIEGO áruház irányítását. Fiatalos lendületével, kimagasló kereskedelmi érzékével, szorgos munkájával 5 éven át sikeresen működtette az áruházat, amikor is a DIEGO hálózat franchise partnerévé lépett elő, és sajátjaként vette át az áruház üzemeltetését.
A hálózat vezetői értekezleteinek rendszeres, aktív résztvevőjeként hűen követi a DIEGO által meghatározott irányvonalat, melynek köszönhetően a hálózaton belül 2009-ben „az Év Marketing Díját”, 2012-ben és 2013-ban „Az Év Minőségbiztosítási Díját” is elnyerte.

Az év fiatal sikeres franchise átvevője – Miha Sarolta, a Katedra Nyelviskola hálózat partnere
A Miha&Miha Nyelvstúdió Kft. Miha Sarolta ügyvezető-tulajdonos vezetésével 2011 szeptemberében csatlakozott a Katedra Nyelviskola Hálózathoz. Eredményei, innovatív tevékenysége, növekvő árbevétele, hallgatói létszáma, valamint vállalati megrendelései alapján a nagykanizsai Katedra mára a helyi nyelvoktatási piac megkerülhetetlen tényezőjévé vált.

Forrás: MFSZ

Átadta éves elismeréseit a Franchise Szövetség

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank