2017.01.25.

A BioTechUSA lett a 2016-os Év Franchise Hálózata

A Magyar Franchise Szövetség kihirdette a tavalyi év franchise kiválóságait. Összesen nyolc kategóriában vehettek át díjakat a hálózatok és partnereik.

Teljesítménye alapján a BioTechUSA-t választotta a 2016. év franchise hálózatának a Magyar Franchise Szövetség. A hálózat 130 franchise üzlettel és több mint 60 országra kiterjedő forgalmazói hálózattal 1999 óta a sportcélú étrend-kiegészítők piacának egyik meghatározó szereplője. A BioTechUSA több mint 330 féle terméket kínál fitnesz- és hobbisportolóknak, élsportolóknak és egészségmegőrzőknek, küldetésük az egészséges életmód, a sport népszerűsítése és támogatása. Számos híres hazai sportolót szponzorálnak, például Kozák Danutát, Kucsera Gábort, Szilágyi Áront, valamint Jakabos Zsuzsannát is.

2016. Évi Díjazottak Fotó Magyar Franchise Szövetség

A Szövetség Díjkiosztó Gálavacsoráját mindig az év elején rendezik meg, ahol számos elismerést adnak át a szakma képviselőinek. A franchise díjak idén nyolc különböző kategóriában kerültek kiosztásra a pályázók között, akik a Szövetség rendszergazda tagjai, valamint a hozzájuk tartozó franchise átvevők közül kerültek ki.

A Magyar Franchise Szövetség január 19-én megrendezett Díjkiosztó Gáláján további hét kategóriában kerültek kiosztásra díjak a Szövetség rendszergazda tagjai, valamint franchise átvevőik részére:

A 2016. Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata címet a BENU Gyógyszertár hálózat nyerte el. A hálózat 2016-ban 26-ról 69-re növelve, mintegy megháromszorozta franchise partnerei számát – írja honlapján a Szövetség. A BENU, annak ellenére, hogy csak 4 éve van jelen a piacon, a magyar gyógyszertár-hálózatok között a legismertebbnek számít. Fiók-gyógyszertárait is beleértve több mint 250 egység viseli a BENU nevét, képviseli értékeit.

Az év Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Hálózata a Duna House lett. A Duna House Csoport 2016-ban megvásárolta a Metrohouse-t, Lengyelország legnagyobb ingatlan franchise hálózatát.

Az év Innovatív Franchise Hálózata díjat az Otthon Centrum ingatlan hálózat kapta, elsősorban a felező megbízás típus bevezetéséért. A 2016-os év Marketing Díjában az Alma Gyógyszertár hálózat részesült, az Internet Média és Web Díjat pedig a Fornetti kapta meg.

Az év Franchise Átvevője Tóthné Halas Szilvia, a High-Care Cosmetics franchise partnere lett, aki 11 éve a hálózat tagja. Az év Fiatal Sikeres franchise átvevőjének pedig File Szabolcsot, az Alma Gyógyszertárak átvevőjét választották. A hét gyógyszertárat üzemeltető File Szabolcs 2016 decemberében a Best Franchisee of the World nemzetközi versenyben második helyezést ért el Firenzében.

A rendezvény szponzorjai az Alma Gyógyszertárak, a Duna House, a McDonald’s, valamint a Pékpont hálózatok voltak.

A BioTechUSA lett a 2016-os Év Franchise Hálózata

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank