2017.09.13.

Két hét múlva Franchise Akadémia

A Magyar Franchise Szövetség képzésén franchise szakemberek adnak betekintést az indulással, hálózatépítéssel kapcsolatos témákba.

Szeptember 26-án, 11:00 órai kezdéssel kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség, elsősorban franchise hálózatok, illetve a franchise rendszer kialakításában és fejlesztésében érdekelt vállalkozók, cégvezetők számára szóló Franchise Akadémiája. A budai Mercure Hotelben az érdeklődők három előadást hallgathatnak meg, melyek után lesz lehetőségük személyes konzultációra az előadókkal.

A Franchise Akadémia első programpontjaként dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára beszél a franchise szerződés előtt átadandó információkra, dokumentumokra (Franchise Disclosure Document) vonatkozó magyarországi irányelvekről és nemzetközi előírásokról.

A főtitkárasszonyt követően két nagymúltú magyar franchise, a Duna House és a Diego képviselői osztják meg tapasztalataikat. Előbbi részéről Szirtes Bernadett marketing vezető a franchise hálózatok kettős marketing tevékenységére, valamint márkaépítésre és -bevezetésre fog kitérni előadásában.

A Diego (amely a közelmúltban osztotta meg külföldi üzlethálózatának megduplázására vonatkozó terveit) alapító tulajdonosa, Pincési Endre a vállalat negyedévszázados történetén keresztül veszi át a vállalat- és a franchise fejlesztés főbb állomásait.

A rendezvény keretében lehetőség nyílik konzultációra az előadókkal. Részvételi szándékát a Szövetség elérhetőségein vagy online regisztráción keresztül jelezheti.

Két hét múlva Franchise Akadémia

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank