2016.05.27.

9 új taggal bővült a Franchise Szövetség

Az idén jubiláló, a juniorból rendes taggá váló franchise hálózatok, valamint az újonnan csatlakozott tagok voltak a 2016-os közgyűlés középpontjában.

2016. május 25-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség éves közgyűlése. A közgyűlés valamennyi napirendi pontját teljes egyetértésben, egyhangúlag szavazta meg a tagság, és ezek keretében elfogadták a 2015-ös évi beszámolót, valamint a Felügyelő Bizottság elnökének jelentését is. Mint minden évben, úgy idén is több franchise és gazdasági szakember is előadást tartott – elsőként Oszkó Péter, volt pénzügyminiszter „A magyar gazdaság helyzete, kilátásai” címmel, majd dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára foglalta össze az Európai Etikai kódex változásait.

MFSZ Közgyűlés 2016 Fotó Magyar Franchise Szövetség

A rendezvényen szó esett a Magyar Franchise Szövetség szakmai előmeneteleiről, fontosabb eseményeiről, valamint lobbi-tevékenységéről is.

A beszámolók után sor került az idén jubileumot ünneplő tagok, valamint a juniorból rendes taggá váló franchise hálózatok elismerésére is, végül az új tagok kerültek bemutatásra. A jubiláló tagok közül idén 20 éves a Technocasa ingatlaniroda hálózat, a P&P Pékáru hálózat, valamint a J.PRESS,  a Nyomell pedig alapításának 25. évfordulóját ünnepli az idei évben. Rendes taggá válásuk alkalmából kapott elismerést a BioTechUSA, a SMART- és az Immo 1 ingatlanhálózatok, valamint a Levendula fagylaltozó hálózat is.

A Szövetség a legutóbbi közgyűlés óta kilenc új tagot üdvözölhetett soraiban: az Immo1 ingatlaniroda hálózatot, a Logiscool programozó iskola hálózatot, a Bubbles önkiszolgáló mosodahálózatot, a DolceDance Tánciskola hálózatot, a Petra'z egészséges gyorsétterem láncot, az ERA költségcsökkentő tanácsadói hálózatát, a Tudomány Nyelviskolát, valamint a Zengővári Világitástechnika vállalatot és az Orion média ügynökséget.

9 új taggal bővült a Franchise Szövetség

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank