2015.01.05.

Első lépés

Helyi mester partnerek bevonásával, Magyarországon és Svájcban kezdi meg expanzióját az osztrák Refill Express tintapatron és nyomtatókellék franchise.

Utántöltés ahelyett, hogy újat vásárolna – erre rendezkedett be a Refill Express franchise rendszer. A tinta és toner specialista 2002 óta aktív Ausztriában, a 2015-ös évvel pedig megkezdi nemzetközi expanzióját is, első lépésként hazánkban. Az osztrák hálózat az év elején bejelentette, hogy megnyitott az első tintapatron és nyomtatókellék üzlet Magyarországon, és hamarosan megnyitja kapuit az első svájci bolt is. „Ezektől az intézkedésektől egyrészt a Refill Express forgalmának fokozatos emelkedését várjuk, másrészt pedig a márka erősödését szerte Európában” –mondták el a bécsi központú vállalattól.

Refill Express Shop @Austria Fotó Refill Express

A Refill Express egyúttal bejelentette, hogy az idei évben részt vesz Európa legnagyobb franchise kiállításán Párizsban, az újabb országokban és piacokon való megjelenés, valamint további mester franchise átvevők felkutatása érdekében.

Az első magyarországi Refill Express üzletet egy mester franchise partner alakította ki és üzemelteti január óta Budapesten, a következő hónapban pedig már egy második mester átvevő kezdi meg a munkát, méghozzá a svájci fővárosban, Zürichben. A tervek szerint mindkét fővárosban egy-egy további üzletet nyitnak majd 2016-ban a mester partnerek, valamint célirányos marketingen és további partnerek – egyéni franchise átvevők – bevonásával fejlesztik és építik a franchise hálózatot.

A mester franchise partnerek megtalálása Magyarországon és Svájcban az első lépést jelenti a Refill Expressnek az áruk nagyobb mennyiségben történő értékesítéséhez, ami először is a mester franchise partnerek saját üzletein keresztül, másodszor pedig a további franchise átvevők bevonásával valósul meg” – mondták el az osztrák vállalattól.

A Refill Express üzletek kínálatában megtalálható minden, ami a nyomtatókellék fogalmába beletartozik, így magas minőségű tinták, tonerek és anyagok, eredeti tintapatronokon, bélyegzők, valamint fénymásoló- és fotópapírok is.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank