2014.12.10.

Az Eiffel torony alatt

Párizs ad otthont Európa legnagyobb franchise kiállításának, amelyen a Franchising.hu olvasók most ingyen vehetnek részt egy rövid regisztráció után.

Több mint 30 éve, a világ minden tájáról érkeznek franchise márkák Párizsba, hogy bemutassák bevált üzleti koncepciójukat. 2014-ben a rendezvényt 37 ezer érdeklődő látogatta meg, a kínálatban pedig fél ezer koncepció és hozzá tartozó licencek érhetők el, amivel a párizsi kiállítás kétségtelenül a legnagyobb franchise esemény Európában. Az expó következő kiadása 2015. március 22-25. között kerül megrendezésre, amelyre a Franchising.hu portál olvasói most ingyenes részvételt kapnak, egy rövid regisztrációt követően a FranchiseParis.com oldalon (egy normál belépő ára 32 euró).

Franchise Expo Paris Fotó Franchise Expo Paris

A Franchise Expo Paris 34. alkalommal kerül megrendezésre 2015. március 22-25. között.

A Franchising.hu kiadója, a PROFIT system nemzetközi franchise tanácsadó vállalat, amely a Franchise Expo Paris hivatalos partnerévé lépett elő. A Párizsban megrendezésre kerülő vásár egyúttal támogatja a magyar franchise márkák megjelenését (kiállítóként és látogatóként egyaránt), valamint a vásáron résztvevő kiállítók hálózatának bővítését a magyar piacon is. Érdemes megjegyezni, hogy több francia franchise márka – mint pl. a Europcar autókölcsönző, az 5ásec gyorstisztító vagy az Yves Rocher kozmetikai hálózat – is aktív Magyarországon, sőt, utóbbi márka több üzlettel rendelkezik Budapesten, mint más európai fővárosokban, pl. Berlinben vagy Rómában.

Franchise Expo Paris

Tavaly minden ötödik kiállító Franciaországon kívülről érkezett Párizsba, a legtöbben az Egyesült Államokból, Nagy-Britanniából, Spanyolországból és Olaszországból.

Az olyan hagyományosan kedvelt ágazatok, mint a vendéglátás, a divat és a szolgáltatások mellett a látogatók felfedezhetik olyan szegmensek legújabb koncepcióit is, mint a fitnesz-coaching, vízi biciklik vagy manikűr franchise szalonok. A kiállítók között évről évre egyre több e-cigaretta, idősgondozó és élelmiszerlánc márkákkal is lehet találkozni. 

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank