2014.08.01.

Egy kötelező franchise rendezvény

Idén ősszel, sorozatban 12. alkalommal kerül megrendezésre Közép és Kelet Európa legnagyobb franchise expója a varsói Kultúrpalotában.

Október 16. és 18. között Lengyelország ad otthont Közép-Európa legnagyobb franchise kiállításának. A XII. Franchise Expo-ra a világ minden tájáról érkeznek franchise márkák, hogy több ezer kilátogató vállalkozónak mutathassák be, az ő üzletük bizony profitáló és eredményes. A franchise rendezvény őket hozza össze mindazokkal, akik érdeklődnek egy franchise vagy mester franchise koncepció megvásárlása iránt, vagy egyszerűen csak kíváncsiak a franchise-fejlesztés legfontosabb problémáinak és kérdésköreinek megvitatására. Utóbbira – a kiállítás mellékprogramjaként megrendezésre kerülő – workshop-okon és franchise szemináriumokon van lehetőség, melyek középpontjában idén az üzleti menedzsment áll.

Franchise Expo 2013, Varsó, Lengyelország Fotó PROFIT system

A szervezők a tavalyi rendezvénynél is nagyobb részvételre számítanak az idei évben. Az (egyébként rekordot jelentő) 2013-mas, háromnapos expón több mint 120 franchise hálózat ajánlatát tekinthette meg és hasonlíthatta össze a közel 8000 látogató.

XII Franchise Expo 2014 – egy remek lehetőség franchise hálózat népszerűsítésére és a megfelelő franchise partnerek felkutatására. Tökéletes helyszín információ- és tapasztalatcserére, személyes találkozókra üzleti partnerekkel. A rendezvényen résztvevők új üzleti partnereket találhatnak, megismerhetik a franchise ágazat legújabb trendjeit, információkat szerezhetnek a kapcsolódó marketing, menedzsment és pénzügyi lehetőségekről és még sok egyéb dologról is.

A varsói expó már évek óta igazán nemzetközi eseménynek számít, így az idei évben is nagyszámú külföldi kiállítóra számítanak, elsősorban Közép-Kelet Európából (Németország, Ausztria, Magyarország, Cseh Köztársaság, Szlovákia, Ukrajna), de jelen lesz több észak-amerikai, ázsiai, ausztrál és nyugat-európai koncepció is.

Ágazattól függetlenül, a külföldi nyitásban érdekelt magyarországi cégek számára is egy remek felvevő piacot jelent Lengyelország, amit jól mutat, hogy a magyar koncepciók második legnépszerűbb célállomását jelenti a 40 milliós ország. A varsói expó pedig kiváló lehetőség a helyi viszonyokat jól ismerő üzleti partnerek, mester franchise és franchise átvevők megtalálásához.

"A Franchise Expo elsődleges célja, hogy lehetőséget teremtsen személyes, “face to face” kommunikációra a franchise átadó és lehetséges franchise átvevők között. Az interperszonális kapcsolatteremtés után a franchise átvevő könnyedén képes dönteni – akár véglegesen – a befektetésről" – mondta el Arkadiusz Słodkowski, a főszervező PROFIT system (nemzetközi franchise tanácsadó cég) igazgatója. A Franchise Expo 2014 a Lengyel Franchise Szövetség védnöksége alatt kerül megrendezésre.

További információkért látogasson el a rendezvény folyamatosan frissülő honlapjára vagy vegye fel a kapcsolatot a PROFIT system magyarországi munkatársaival.

Egy kötelező franchise rendezvény

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank