2014.03.18.

Az előnyök 50 felett

A Senior Agency vállalat Magyarországon is megkezdené a World Senior Card, szép korúaknak szóló programját. Franchise-ban fejlődnének.

A World Senior Card (WSC) egy nemzetközi kedvezményprogram, amely különösképp az 50 év felettieket célozza meg. A Senior Agency a koncepció franchise tulajdonosa a Cseh Köztársaságban és több európai országban, így Magyarországon is. Hazánkban a hálózat jelenleg mester átvevőt keres, akinek – a hazai hálózatfejlesztés mellett – van lehetősége a franchise továbbadására is, egyéni franchise partnerek bevonásával.

World Senior Card (WSC) Fotó WSC

A Senior Agency a világ egyik vezető kedvezményprogramját építi ki a World Senior Card programmal. Magyarországon jelenleg mester franchise partnert keres a vállalat.

A World Senior Card kedvezményprogram célja olyan vállalkozók bevonása, akik kedvezményeket biztosítanak az 50 év feletti, WSC kártyával rendelkező ügyfelek számára. „Ez az ötlet eredetileg egy próba-projektnek indult Csehországban. Most már az a célunk, hogy az elkövetkező egy-két évben a legtöbb európai országban bevezessük” – mondta el Ladislaw Jirous, Senior Agency igazgató, aki hozzátette, a jelenlegi expanziós stratégia arról szól, hogy kiválasszák a megfelelő mester franchise partnereket a megfelelő országokban, akik segítségével – és további egyéni franchise licencek kiállításával – a projektet mindenhol beindíthatják.

A program Csehországban már gyakorlatilag minden régióban bevezetésre került (még a kisebb településeken is nagy értéket képvisel a vállalat), de a hálózat jelen van már Szlovákiában, Görögországban és Cipruson is. A partnerek csatlakozásának részét nem képezi semmiféle belépési díj, a szükséges befektetés – adott régiótól függően – 350 ezer és másfél millió forint között mozog, valamint a franchise átvevőknek a franchise szerződésben meghatározott negyedéves díjakat kell fizetniük. „A WSC a vállalkozókon keresztül termel profitot. A mi legnagyobb előnyünk annak a lehetősége, hogy a kedvezménykártyát globálisan, minden – a programban résztvevő – országban igénybe lehet venni és felhasználni a vásárlás során” – mondta el Ladislaw Jirous.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank