2013.01.31.

Prémium autószerviz hálózat épül

Az Autó-Doktor Horváth szervizek Nyugat-Európában már alkalmazott, de itthon újítónak számító szemléletet hoznak Magyarországra.

Csaknem tíz éve nyitotta meg kapuit az Autó-Doktor Horváth autójavító gyorsszerviz Siófokon, ahol a felgyülemlett tapasztalat és szaktudás felhasználásával az elmúlt három évben egy franchise hálózat alapjainak kidolgozására összpontosult a figyelem. Alapvetően a felső-kategóriás ügyfélkört célozza meg a vállalkozás, amelynek alapja a bizonyítottan megbízható és magas minőségű szolgáltatás, valamint az ügyfélközpontúság. „A rendszer egy olyan nyugat-európai modellre épül, amelyet itthon eddig nem alkalmaztak, de a trendeket figyelembe véve Magyarországon is ez lesz a meghatározó a jövőben” – mondta Horváth Róbert, a hálózat alapítója.

Autó Doktor szervíz Siófokon

A 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás Németországból adaptált franchise rendszert formált át a magyar viszonyoknak megfelelően, amit hatékonyan tud alkalmazni.

Az újonnan induló hálózat első körben a megyeszékhelyeken keres partnereket, hogy városonként 1-1 franchise szerviz létesüljön, és így az autótulajdonosok minél szélesebb köre megismerje a szolgáltatást. ”Az ügyfelek bizalmának elnyerése az egyik alapfeltétele a hosszú távú sikernek. Rendszerünk az átláthatóságra és kiszámíthatóságra épül, ahol fix ára van a szolgáltatásoknak. Áraink meglehet, hogy meghaladják az átlagot, de minden esetben elégedetten távozik az ügyfél.”

Klasszikus franchise modellt követ a vállalkozás, miszerint a partnereknek belépési díjat, és havi royalty-t kell fizetniük, amiért cserébe teljes körű támogatást, egységes arculatot és a hálózatba tartozás előnyeit élvezhetik (beszerzés, logisztika, marketing, stb.). „Már meglévő vagy újonnan induló szervizek is csatlakozhatnak, akiknek személyre szabott franchise csomagot határozunk meg attól függően, hogy milyen szolgáltatásokat kívánnak nyújtani. Hosszú távú együttműködésben gondolkozunk, ezért a franchise szerződés minimum 5 évre szól. A rendszer csak a know-how szigorú betartásával működőképes, ezért fontos, hogy olyan vállalkozók indítsanak Autó-Doktor Horváth szervizt, akik hisznek a modell sikerességében.” – mondta el Horváth Róbert.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank