2017.09.29.

Franchise lehetőséget keres? Varsói franchise expó október 26-28. között.

Üzleti találkozók, 200 franchise márka és 7000 franchise érdeklődő a régió legnagyobb franchise rendezvényén.

A minden évben Varsóban megrendezésre kerülő Franchise Expo a legnagyobb franchise rendezvény Közép és Kelet Európában. Tökéletes helyszín a kapcsolati háló bővítéséhez, új üzleti partnerekkel való találkozáshoz. Szintén remek lehetőség a franchise hálózatok számára potenciális franchise átvevő partnerek felkutatásához, valamint üzletük lengyelországi fejlesztéséhez. Az expóra főként olyan vállalkozók és kkv-tulajdonosok látogatnak ki, akik vonzó franchise lehetőséget keresnek.

Polish Franchise Expo

Egyre inkább bevett gyakorlat, hogy a franchise hálózatok az expón olyan standot építenek fel, ami teljesen megegyezik az igazi kiskereskedelmi egységeikkel vagy szolgáltatópontjukkal, így a franchise érdeklődők megtekinthetik, hogy a valóságban hogyan nézne ki jövőbeli üzletük.

Az idei évben 15. alkalommal megrendezésre kerülő expó, a korábbi évekhez hasonlóan több mint 7000 látogatót és 200 franchise márkát hoz össze a lengyel főváros ikonikus épületében, a Tudomány- és Kultúrpalotában. A kiállítók által bemutatásra kerülő üzleti, vállalkozási lehetőségek befektetési szükséglete a pár százezer forintos megkövetelt kezdőtőkétől a többtíz- vagy százmillió forintos nagyságrendű összegig terjedhet. Ugyanígy szór a kiállítók ágazatok szerinti profilja is, összesen 20 kiskereskedelmi, szolgáltatói szegmens képviselői lesznek jelen.

A gasztro és éttermi franchise hálózatok hagyományosan a legnépesebb ágazatot jelentik a varsói expón. Az idei évben a Franchise Expo szervezői csak ebből az ágazatból 60 kiállító márkára számítanak, melyek legtöbbje étteremlánc (mint a McDonald’s, a Burger King, Telepizza, Kebab King, Dominos Pizza, stb.), de számos fagylalt és kávézó márkát is várnak. Az élelmiszerbolt koncepciók szintén népszerűek a látogatók körében. Az idei évben az ágazatot a Carrefour, az Intermarché és további közel egy tucat, főként helyi márka képviseli.

Azok a vállalkozók, akik banki, pénzügyi szolgáltató koncepciókban érdekeltek, szintén sok üzleti lehetőséget vehetnek górcső alá, mint pl. a bankfiók-nyitás lehetőségét kínáló Credit Agricole, Eurobank, Getin Noble Bank, Nest Bank, a biztosító PZU, a könyvelőiroda hálózat Tax Care vagy (a Magyarországon is aktívan toborzó) elektronikus fizetésekre szakosodott Paysera franchise. „A Franchise Expo gyakorlatilag egy kötelező esemény a franchise partnert kereső márkák számára. De Szintén jó lehetőség ahhoz, hogy törődjünk a szakmai kapcsolatokkal és márkaismertséggel a franchise piacon” – mondta el az expón kiállító Nest Bank fejlesztési igazgatója. A kiállítók között jelen lesz az ingatlanpiac sok képviselője is, így például a Duna House által tavaly tavasszal felvásárolt Metrohouse.

A varsói franchise vásáron hagyományosan a lengyel franchise koncepciók vannak túlsúlyban, de a világ minden tájáról érkeznek külföldi kiállítók is, így találkozhatunk sok amerikai, ausztrál, indiai, albán, fehérorosz, holland, brit, spanyol, román és ukrán koncepcióval is.

Franchise lehetőséget keres? Látogasson el a varsói franchise expóra október 26-28. között!


A Franchising.hu olvasói ingyenesen vehetnek részt a franchise vásáron, melyhez mindössze az alábbi űrlap kitöltése szükséges. Az ingyenes belépőért, valamint további információkért, kérjük keresse szerkesztőségünket.

XV. Franchise Expo - részvételi szándék
Vezeték és keresztnév *
Telefon *
E-mail *
További információk, kérdések
If you see this, leave this form field blank
Franchise lehetőséget keres? Varsói franchise expó október 26-28. között.

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank