2017.06.08.

Megérkezett Kecskemétre a Kwik Fit

Tovább terjeszkedik a minőségi gumi- és autószerviz-hálózat.

A Skóciában alapított Kwik Fit több mint 40 éve működik. Európa egyik legnagyobb önálló márkafüggetlen gumi- és szervízhálózataként megközelítőleg 1200 üzlettel van jelen az Egyesült Királyságban, Írországban, Hollandiában és Magyarországon. A magyarországi Kwik Fit üzemeltetője az 1999-ben alapított Autonet Kft. A vállalat által sikeresen működtetett szervizek adták az alapot a nagyobb léptékű terjeszkedéshez, melynek keretében először 2006-ban csatlakozott a francia Speedy hálózathoz, majd ezt követően 2012-ben vált a cég Európa legnagyobb franchise szervízhálózatának tagjává. Azóta az Autonet Kft. a Kwik Fit magyarországi mester franchise jogtulajdonosa, és saját szervizeik mellett a hazai franchise hálózat fejlesztése is a vállalat hatásköre.

Károly Péter, a kecskeméti Kwik Fit gumi- és autószerviz vezetője Fotó Károly Péter, Kwik Fit, Kecskemét

A Kwik Fit franchise hálózat előnye többek közt, hogy bármely, a hálózathoz tartozó szervizben karbantartott járműre európai garancia is jár.

A Kwik Fit legújabb franchise (negyedik franchise, összességében pedig tizedik) szervize Kecskeméten nyitja meg kapuit, és a hálózat elmondása szerint még további négy üzletnyitás várható 2017-ben. „Ez az együttműködés jelentős előrelépés a magyarországi Kwik Fit-en belül és kívül. Mészáros György neve garancia arra, hogy sikeres és megbízható lesz a partneri együttműködés. Számunkra ideális partner. Biztosak vagyunk abban, hogy szakmai, hozzáértő módon veszi át a Kwik Fit szellemiségét, a gyakorlatban pedig a folyamatokat. Minden támogatást, amit csak lehetséges megadunk, amely lehetővé teszi, hogy olyan ügyfélbarát szolgáltatást nyújthasson, ami megkönnyíti a lakosság mindennapjait” – nyilatkozta Matt Cannon, a hálózat nemzetközi üzletfejlesztő menedzsere.

Mészáros György, a több évtizedes cégvezetői és autóértékesítési tapasztalattal rendelkező franchise átvevő, az M+F Kft. ügyvezető igazgatója is üdvözölte az új üzlet megnyitását. „Megtiszteltetés számomra a Kwik Fit hálózathoz való csatlakozás. Örömmel tölt el, hogy városunk lakosságát új színvonalú szolgáltatásban részesíthetjük. Meggyőződésem, a mai nap egy sikeres út kezdete. A Kwik Fit ambiciózus, növekszik, és mindenekelőtt jól működik. Egy hálózat biztonságot ad, lényege: adj és részesülj.”

Az erős márkának, az átgondolt üzleti stratégiának és a piachoz való alkalmazkodásnak köszönhetően, a Kwik Fit – más márkaszervizekkel ellentétben – folyamatos növekedésnek örvend. Az új autóértékesítés csökkenése és a minőségi autójavítás iránti kereslet növekedése kedvez a terjeszkedésnek. A Kwik Fit sikere a minőségi szolgáltatásoknak és kidolgozott kereskedelmi folyamatok követelményrendszerének köszönhető. „A titok a változásokat, új szemléteket elfogadó vezetőkben és alkalmazottakban rejlik” – mondta el Berényi Csaba, a Kwik Fit franchise fejlesztésekért felelős vezetője. A vállalkozás egyik legfontosabb ismérve az ügyfélcentrikusság, melyhez speciális szaktudás, modern technikai háttér és versenyképes ár-értékarány társul.

Megérkezett Kecskemétre a Kwik Fit

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank