2017.05.17.

Tovább bővül a Kwik Fit

A több mint 40 éves múlttal rendelkező minőségi gumi- és autószervíz hálózat öt új üzletnyitást tervez az idén.

A Skóciában alapított, több mint 40 éve működő Kwik Fit Európa egyik legnagyobb önálló gumi- és autószervíz hálózata. A márkafüggetlen szervízhálózat mára megközelítőleg 1200 üzlettel van jelen az Egyesült Királyságban, Írországban, Hollandiában és Magyarországon. Hazánkban a hálózatfejlesztés a közeljövőben egy új szintre léphet, a már meglévő tíz szervíz mellé további üzletnyitások várhatók.

Kwik Fit Gumi- és autószerviz Fotó Kwik Fit; P.B. - Commercial Photography

A Kwik Fit franchise hálózat előnye, hogy bármely, a hálózathoz tartozó szervízben karbantartott járműre európai garancia is jár.

A Kwik Fit franchise hálózatának központi eleme a magas minőségi színvonal biztosítása. A szolgáltatások minőségét a szervízvezető körültekintő kiválasztása, a szervízhely elhelyezkedése, a hosszú nyitvatartási idő és a magasan képzett személyzet alapozza meg. A Kwik Fit franchise hálózatában a szervizek, műhelyek elkötelezettek az ügyfelek azonos szintű kiszolgálása mellett, attól függetlenül, hogy az adott szerviz az ország vagy a kontinens mely részén üzemel.

A magyarországi Kwik Fit üzemeltetője az 1999-ben alapított Autonet-Hungary Kft. A vállalat által üzemeltetett szervízek sikeres működése adta az alapot a nagyobb léptékű terjeszkedéshez, melynek keretében előszőr 2006-ban csatlakozott a francia Speedy hálózathoz, majd ezt követően 2012-ben vált a cég Európa legnagyobb franchise szervízhálózatának tagjává. Az együttműködés keretében a Autonet-Hungary Kft. megszerezte a Kwik Fit Master-Franchise jogokat Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában. A hálózat szervezettsége, tudásbázisa és sikeres működése biztosítja a hátteret a további terjeszkedéshez.

A Kwik Fit magyarországi hálózata 2017-ben további helyszínekkel bővül. „Az idei évre öt új szervíz megnyitását tervezzük országszerte franchise partnerek bevonásával” – nyilatkozta a Franchising.hu-nak Berényi Csaba franchise fejlesztésekért felelős vezető. A hálózat Magyarországon rendelkezik országszerte elérhető franchise ajánlattal, amely a Kwik Fit franchise által megkövetelt magas sztenderdek következtében elsősorban olyan partnerek számára érhető el, akiknek “a minőségi színvonal központi szerepet játszik az üzleti stratégiájában” – mondta el Berényi Csaba.

A franchise partnerek a hálózathoz való csatlakozáskor megkapják az összes kereskedelmi, működési folyamat- és szabályrendszert, valamint minden támogatást, amely egy új szervíz megnyitásához szükséges. Az ügyfélcentrikusság alapelvét követve a Kwik Fit az ügyféligények minél magasabb szintű kiszolgálását tartja szem előtt, melyhez szaktudás, modern technikai berendezések és versenyképes árak társulnak.

A hálózathoz való csatlakozás lehetséges már meglévő szervízzel, de a hálózat új szervíz nyitása esetén segítséget nyújt a megfelelő hely megtalálásához is. Emellett kisebb alapterületű Kwit Fit Gumi Plusz szervíz nyitására is van lehetőség, amely kizárólag gumiszerelésre és a közvetlenül hozzátartozó tevékenységekre szakosodott.

Tovább bővül a Kwik Fit

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank