2017.04.20.

Tiszta kutya, tiszta otthon

A Wash & Vau az egyik legújabb magyarországi franchise, ami gyors és egyszerű alternatívát kínál a kutyás közösségnek házi kedvencük fürdetésére.

A házikedvencek, sokszor időigényes és nagy kosszal járó fürdetését immáron nem csak otthon, hanem az éjjel-nappal nyitva tartó önkiszolgáló Wash & Vau kutyamosó üzletek egyikében is végezhetik a kutyatulajdonosok. Az innovatív kutyamosdató készülék kialakításának köszönhetően a kisebb és nagyobb termetű kutyák fürdetése sem ütközik akadályba. A kiválasztott programmal egyszerűen, néhány lépésben lezuhanyoztató bármely fajtájú kutya. Az állatorvosok által jóváhagyott sampon, bolha- és kullancsirtó, valamint a kondicionáló a könnyű kezelhetőség érdekében a zuhanyrózsából a vízzel együtt alkalmazható.

Wash & Vau kutyamosó Fotó kutyamoso.hu

A 2016-ban az ‘Év kutyás innovációja’ címet elnyerő Wash & Vau partnereket keres országos üzletlánc kialakításához.

A nagy érdeklődésnek örvendő, jelenleg három budapesti bolttal rendelkező hálózat olyan üzleti rendszer keretein belül kíván terjeszkedni, amely önkiszolgáló berendezkedése révén a beindítást és megismertetést követően csupán napi egy-két órás felügyeletet igényel. “A következő hónap során három újabb Wash & Vau üzletet nyitunk Szegeden, Győrben és Szentendrén. Nagyon sok megkeresés érkezik hozzánk, több, mint 300 érdeklődő vette fel velünk a kapcsolatot” – nyilatkozta Gergely Norbert, a Wash & Vau társtulajdonosa.

A Wash & Vau szolgáltatásait folyamatosan fejleszti és képes azokat a helyi igényekhez igazítani az egyes boltok tulajdonosaival együttműködve. A leendő tulajdonosok több felszereltségű modell közül is válaszhatnak. Az üzlet előnye, hogy nem igényel nagy területet illetve a befektetendő tőke sem túl magas. “Az idei évben 6-8 üzletet szeretnénk nyitni, és fejleszteni, népszerűsíteni a Wash & Vau brandet. Célunk országosan ismerté válni. Bár nagyon sokan érdeklődnek a fővárosból és a vidéki nagyvárosokból egyaránt, nem szeretnénk kapkodni, fontos számunkra a korrektség, szeretnénk megválogatni partnereinket” – mondta el Gergely Norbert.

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank