2016.10.27.

Megérkezett Európába, az egész kontinenst meghódítaná

Mester partnerekkel terjeszkedne a 230 franchise átvevővel Észak-Amerika vezető helyreállító és kármentesítő hálózata, a PuroClean.

A PuroClean Észak-Amerika vezető kereskedelmi és lakossági kármentesítő és helyreállító franchise hálózata. Az 1991-ben alapított vállalat, több mint 200 franchise partnerén keresztül kínál olyan szolgáltatásokat, mint a tűzeset, beázás, árvíz utáni helyreállítás, penész eltávolítása, természeti katasztrófa utáni kármentesítés vagy biológiai hulladék eltávolítása. Az eddig csak az Egyesült Államokban és Kanadában jelen lévő franchise hálózat most Európa szerte megvetné a lábát, és kezdi meg országos mester franchise partnerek felkutatását.

PuroClean franchise Fotó PuroClean

A PuroClean franchise partnerei helyreállító, kármentesítő szolgáltatásokat kínálnak azoknak az ingatlantulajdonosoknak és üzleteknek, akiknek az ingatlanjain árvíz, tűzeset, földmozgás vagy egyéb természeti katasztrófa következtében kár keletkezett, megrongálódott. Emellett a PuroClean sok észak-amerikai biztosító és ingatlanfejlesztő vállalat karbantartó partnere is.

Miután világ szerte részletesen elemezte az egyes piacokat, a PuroClean Európában azonosított jelentős keresletet és piaci rést szolgáltatásai, azaz a magas minőségű és expressz ingatlan helyreállítási, kármentesítési szolgáltatások terén. A vállalat elsősorban helyi mester partnerekre támaszkodna az öreg kontinens 302 milliárd euróra becsült ágazatának meghódításában, melynek első lépését már meg is tette a hálózat: szeptemberben Írországban tette elérhetővé szolgáltatásait. A PuroClean európai terjeszkedésének fókuszában elsősorban Nagy-Britannia, Németország, Spanyolország és Olaszország áll, de – ahogy azt a vállalat is kiemelte – minden uniós piacon keresnek mester partnert, így például Magyarországon is.

A negyedévszázados fennállását idén ünneplő PuroClean franchise ajánlata egy alacsony kockázatú, mégis magas hozamú vállalkozási lehetőséget jelent. „Az európai vállalkozók számára azért lehet vonzó a PuroClean recesszió-biztos üzleti formulája, mert egy nagymúltú és bizonyított franchise rendszert képvisel, ami erős infrastruktúránkkal, erőforrásokkal, a legmodernebb technológiákkal és felszereléssel párosul” – emelte ki Mark Davis, a PuroClean vezérigazgatója.

Az igazgató hozzátette, a mester franchise partnerré válás további előnye az országos kizárólagosság; a kiterjedt támogatási rendszer mellett is relatív függetlenség, önállóság; a sub-franchising tevékenység (további franchise jogok értékesítésének lehetősége egyéni, helyi franchise partnerek számára); az üzletvezetés minden aspektusára kiterjedő képzési programok; támogatás az expanziós tervek megvalósításában, valamint „korlátlan növekedési lehetőség egy dinamikusan bővülő ágazatban”.

Az ideális PuroClean franchise partnerek olyan vállalkozók, akik megtestesítik mindazt, amit a PuroClean képvisel: jelentős hatást gyakorolni a helyi közösségekre azáltal, hogy gyors és szakszerű szolgáltatásokat kínálunk az ingatlantulajdonosoknak, amikor a leginkább szükségük van rá” – mondta el Davis. A mester franchise partnerré válásnak nem feltétele a kapcsolódó szakmai tapasztalat, de a hálózat szívesen veszi azoknak a vállalkozóknak a jelentkezését is, akik már ezen vagy hasonló területen tevékenykednek, de szeretnék tovább növelni versenyképességüket és piaci részesedésüket egy bizonyított márka és rendszer segítségével.

Megérkezett Európába, az egész kontinenst meghódítaná

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank