2016.03.08.

Újabb nyitások sorozata

Egy hét leforgása alatt három új Bubbles mosoda nyitotta meg kapuit. Országszerte már 23 helyszínen érhető el a hálózat.

A III. kerületi Flórián üzletközpont a legújabb budapesti helyszín, ahol február 26-a óta elérhető a Bubbles innovatív koncepciója. Az éjjel-nappal nyitva tartó önkiszolgáló mosoda a már jól ismert Bubbles üzleti modell alapján került kialakításra. Az üzletben összesen 7 egyszerűen kezelhető gép (4 mosógép és 3 szárítógép) áll a vendégek rendelkezésére, a szolgáltatások zavartalan igénybevételét pedig – a Bubbles egységeiben már megszokott – mosó, öblítő  és egyéb vegyszerek automatikus adagolása, az érintőképernyős fizető-automata, valamint az olyan kényelmi szolgáltatások, mint a játszósarok vagy ingyenes wifi segítik.

Bubbles non-stop önkiszolgáló mosoda Fotó Bubbles

A Bubbles 2014 közepén kezdett intenzív hálózatfejlesztésbe. A cél, hogy a Bubbles mosodák eljussanak a nagyobb városokba, és a következő három-négy évben franchise partnerek bevonásával elérjék a száz egységgel rendelkező országos lefedettséget.

A legújabb budapesti mosoda megnyitását követően a Bubbles ott folytatta a magyarországi hálózatfejlesztést márciusban, ahol azt február végén abbahagyta: három nap leforgása alatt két városban is megvetette a lábát. Március elsején Székesfehérváron indult új egység, immáron a második a városban. „A Bubbles tavaly novemberben nyitotta meg első üzletét Székesfehérváron. Egyben ez volt az első üzlet a fővároson kívül, és a sikeres fogadtatásnak köszönhetően szinte azonnal már a második üzletnyitásban gondolkodtunk” – mondta el a hálózat részéről Szirmai Attila.

Mindössze két nappal a második székesfehérvári egység megnyitása után, a Bubbles március 3-án Kecskeméten indította útjára legújabb önkiszolgáló mosodáját, amivel már a harmadik vidéki város közönsége számára vált éjjel-nappal elérhetővé a szolgáltatás. A kecskeméti egység összességében a hálózat 23. üzlete; és az országos terjeszkedésnek itt még korán sincs vége. „Rövid időn belül további két mosoda nyílik, így a huszonötös üzletszám eléréséhez nem kell sokat várni, sőt a 30. üzlet sincs messze” – avatott be Szirmai Attila.

Az első önkiszolgáló Bubbles mosoda 2011-ben nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy egy új formában honosítsa meg a közösségi mosás élményét Magyarországon. Az első évek tapasztalatain felbuzdulva a vállalat 2014 májusában kezdett bele egy országos hálózat kiépítésébe, amivel a következő években – franchise partnerek bevonásával – egy 100 egységből álló hálózat, és így az országos lefedettség megvalósítása a cél.

A Bubbles franchise rendszerével minden legalább 15-20 ezer lakosú településen van lehetőség egy saját Bubbles mosoda kialakítására. A hálózat elsősorban olyan franchise partnereket keres, akik motiváltak és képesek az üzleti sztenderdek alapján történő üzemeltetésre. Egy Bubbles üzlet megnyitása nagyjából 22 – 27 millió Ft beruházást igényel, ami függ az adott üzlethelyiség egyéni adottságaitól és tulajdonságaitól. A befektetés tartalmazza az üzlet teljes kialakítását, felszerelését és a franchise belépési díjat.

Újabb nyitások sorozata

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank