2013.03.19.

Vállalkozz határok nélkül!

Az országhatár sokszor megállítja egy vállalkozás bővülését és a magyar piac egy hamar kinőhető terep a terjeszkedni vágyóknak. Ilyenkor felmerül a kérdés: merre lehet elindulni?

Merre érdemes, merre a legideálisabb elindulni? Hol találhatunk külföldi piacot és vállalkozásbarát gazdasági környezetet? Ezekre a kérdésekre segít megtalálni a választ a Piac & profit konferencia-központ következő rendezvénye, a Cégépítés külföldön című szakmai konzultáció.

előadás Fotó Piac&Profit

A szakmai konzultációt március 28-án tartják a BKIK székházában, Budapesten.

Az elmúlt években jelentősen megszaporodott azon cégek száma, melyek a teljes céget, vagy tevékenység(ek)et kihelyezték a biztos piacokat ígérő országokba, illetve leányvállalatot, vegyesvállalatot, franchise együttműködést létesítettek ugyanilyen céllal. Nem könnyű a megfelelő helyszínt, partnert és vállalkozási formát megtalálni. A helyi szabályok és viszonyok ismerete nélkül pedig esélytelen egy külföldről érkezett ötlet, vállalkozás. A szakmai konzultáción számos gyakorlati példán keresztül ismerhetik meg az érdeklődők a nehéz, de piacbővítéssel kecsegtető döntés minden oldalát. Így felkészülten vághatnak bele országhatárokat átívelő terveik megvalósításához.

Az előadók a legnépszerűbb célországokról fognak beszélni. A programban szerepelnek a legkedvezőbb lehetőségeket nyújtó EU tagállamok (Hollandia, Málta, Luxemburg), de szó lesz az angliai, német és a szomszédos Ausztria és Szlovákia által kínált lehetőségekről is. Az európai bővítési irányokon túl, más kontinensek szokásaiba, lehetőségeibe is bepillantást engednek a konferencián megszólaló szakértők. Külön blokk szól majd az USA kínálta lehetőségekről. Ázsia legfontosabb terepeit, legnagyobb piacait (Kína, Vietnam, India, Hong Kong, FÁK országai) is bemutatják, az előadások után pedig a résztvevőknek módjuk lesz kérdezni, egyéni konzultációkat folytatni.

Vállalkozz határok nélkül!

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank