A még eredményesebb indulásért

Egységei száma alapján a Subway a világ legnagyobb franchise hálózata, több mint 44 ezer éttermével a világ 111 országában van jelen.
Hétfő
07.12.2015
A Subway az egyik legolcsóbb gyorséttermi franchise. Most még kisebb befektetésre van szükség egy szendvicses étterem elindításához.
 

A Subway az alacsonyabb befektetés-igényű franchise koncepciók közé tartozik, egy étterem elindításához szükséges kezdőtőke – ugyan nagyban függ a helyszín méretétől és műszaki állapotától – nagyjából 100 ezer eurós összeget jelent. Összehasonlításképp, az Entrepreneur magazin adatai alapján, egy McDonald’s elindításához ennek az összegnek nagyjából a 3,5-szeresére van szükség. A Subway franchise partnereknek kevesebbet kell fizetniük, ugyanis a szendvicses lánc éttermeit (köszönhetően többek közt kisebb helyigényüknek, a kevesebb berendezésnek és alkalmazottnak) olcsóbb megnyitni. A hálózat által nemrég beindított „Kick-start” programjának köszönhetően pedig most még olcsóbb.

Egy Subway étterem megnyitásának első lépése a franchise szerződés megkötése és a franchise jogok megvásárlása. Ez, a márkahasználatot, kipróbált és bizonyított üzleti gyakorlatokat, a teljes know-how-t és közel 50 év tapasztalatát ellentételező belépési díj Magyarországon 7.500 euró, aminek a felét (3.750 eurót) most a franchise központ visszatérít (újonnan csatlakozó és már meglévő) franchise partnereinek, amennyiben a franchise licence megvásárlásától számított 12 hónapon belül megnyitják éttermüket. A Subway ezzel igyekszik még vonzóbb opcióvá válni a franchise lehetőséget kereső vállalkozók körében. A Kick-start program 2016 októberéig érvényes.

A Subway Magyarországon kizárólag franchise partnerekre támaszkodva fejleszti hálózatát, így folyamatosan keres új partnereket. Egy jól ismert márka és rentábilis vállalkozás mellett a hálózathoz csatlakozó vállalkozók olyan további szolgáltatásokat és támogatást kapnak befektetésükért cserébe, mint segítség a megfelelő helyszín kiválasztásban, tárgyalások az üzlethelyiség tulajdonosával, étterem-design és kialakítás, intenzív tréningek a franchise partner és alkalmazottai számára, minőségi beszállítók, működésjavító tanácsadás és egyéb egyéni, hatékonyságnövelő támogatások.

További információk a franchise katalógusban.


népszerű a fórumban

Új dizájn, új üzlet

Ideje felfedezni a Subway® franchise hálózatában rejlő üzleti lehetőséget! Konferenciát szervez a Subway Budapesten, hogy megosszák tapasztalataikat mindazokkal,...

1 hozzászólás
utolsó 06.03.2018
Az étteremlánc, amely még Barack Obamát is rajongói közt tudhatja

Azoknak, akik érdekeltek a Five Guys által kínált franchise lehetőségekben, érdemes ellátogatniuk a hálózat honlapjára: www.fiveguys.com/franchising.

1 hozzászólás
utolsó 04.10.2016
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 22.08.2016
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 02.08.2014
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 07.11.2013
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 24.10.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 15.07.2013