2014.03.10.

Ember és egészség

Miközben sorra újulnak meg a meglévő patikák, franchise partnerekkel is bővül a BENU Gyógyszertárak hálózata.

A Fertődi Gyógyszertár 1909 óta szolgálja ki a környék lakosait. 2014-ben azonban új időszámítás vette kezdetét a patikában, hiszen idén ide is felkerült a már jól ismert zöld keresztes logó – számol be honlapján a BENU patikahálózat. Mostantól itt is elérhetők a BENU Gyógyszertárak havonta megújuló akciói és kedvezményei, viszont a jól megszokott és megszeretett dolgok továbbra sem változtak, ugyanazok a gyógyszerészek és szakasszisztensek várnak mindenkit, akik eddig is.

BENU gyógyszertár Fotó BENU

A BENU Gyógyszertár Franchise révén a piac független szereplői számára 2012-től érhető el a BENU Gyógyszertár Koncepció, az Európa számos országában sikerrel működő, hazai viszonyokra alkalmazott üzleti modell.

Az új partnerek mellett, sorra újulnak meg a meglévő patikák is, legutóbb a BENU Hálózathoz tartozó Winkler Gyógyszertárat avatták fel Balassagyarmat belvárosában, a Teleki utcában. „Patikáink modernizálását 2012-ben kezdtük el, most adtuk át a 45. megújult BENU Gyógyszertárat Magyarországon. A korszerű és modern szemlélet mellett nagy hangsúlyt fektetünk a betegekkel való közvetlen kapcsolat kialakítására és a személyes hangvételre is. Modernizált patikáinkban, így ebben a megújult BENU Gyógyszertárban is olyan környezetet alakítottunk ki, amely segíti a betegekkel való kommunikációt, tanácsadást" – mondta dr. Zlinszky János, a hazai BENU Gyógyszertár Hálózatot összefogó PHARMANOVA ZRT. igazgatósági tagja.

A BENU név és arculat először Hollandiában jelent meg, Magyarországon 2012-ben került sor a márka bevezetésére, a koncepció jogtulajdonosa a PHARMANOVA Zrt. A cégcsoport közel 140 saját gyógyszertárral, 28 fiókpatikával és 6 franchise partnerrel rendelkezik. A PHARMANOVA országszerte 1100 alkalmazottat foglalkoztat, 2012-ben és 2013-ban 40 patikát újított fel. A hálózatfejlesztés 2014-ben is folytatódni fog, további 30 BENU Gyógyszertár megnyitásával.

A PHARMANOVA Zrt. a hatékony üzletmenet érdekében jogi, pénzügyi, ingatlankezelési, beszerzési és vezetési szaktanácsadással segíti gyógyszertárait. A cég 2013-ban közel 52 milliárd forintnyi éves forgalmat bonyolított. A PHARMANOVA a gyógyszer kiskereskedelmi piacon 10% körüli piaci részesedéssel rendelkezik.

Forrás: BENU, weborvos.hu

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank