2013.02.25.

Magyar partnereit keresi a Diva

A bizsuékszer hálózat meg szeretne jelenni a magyar piacon is, amihez partnereket keres.

Az első Diva üzletet Ausztráliában hozták létre több mint nyolc évvel ezelőtt. Azóta sikeresen bővül a hálózat, márkaneve alatt mintegy 4000 egység működik a világ 27 országában. Egyedi készítésű ékszereit fiatal, feltörekvő olasz, francia és angol dizájnerek készítik, leginkább a 15-35 év közötti női célcsoportot megcélozva. A Diva üzletek hetente megújuló kínálatában 1200 különböző stílusú, magas minőségű, de megfizethető áru ékszert találunk. Az európai piacokon szerzett többéves tapasztalatra támaszkodva kívánnak Magyarországon is megjelenni – más közép-kelet-európai országok mellett - és ehhez keresik franchise partnereiket, vagy mester franchise átvevőjüket.

Diva üzlethelyiség

A Diva hálózatának több mint 4000 üzlete sikeresen működik a világ 27 országában.

Ideálisan bevásárlóközpontokban és forgalmas utcákon találkozhatunk a hálózat üzleteivel, melyeknek helyigénye 15-35 négyzetméter. Az üzlet megnyitásához szükséges beruházás összege 5 – 10 millió forintra tehető, royalty díjat pedig nem kérnek az átvevőktől.
„A szerződéskötés után nagyjából 30 nap szükséges ahhoz, hogy megnyisson az ékszerüzlet – feltéve, ha az adott partner már rendelkezik a megfelelő üzlethelyiséggel. Tapasztalatink szerint a helyiség arculatának a hálózat sztenderdjei szerinti kialakítása, illetve a szükséges berendezések felépítése reálisan nem tart tovább egy hónapnál.” – mondta Igor Bolshakov, a Diva Lengyelország franchise-menedzsere.

Általánosan a nyári hónapokban költenek a legtöbbet ékszerre az emberek - ez köszönhető az időjárásnak, a szabadságoknak, illetve ilyenkor újítjuk ruhatárunkat és többet költünk kiegészítőkre - ezért ebben az időszakban érdemes belekezdeni egy ilyen vállalkozásba. Azonban, ha nem rendelkezünk még hasonló területen szerzett tapasztalattal, akkor lehet, hogy szerencsésebb az év végén megnyitni üzletünket, így marad időnk tökéletesen elsajátítani üzletvezetői feladatainkat.

Magyar partnereit keresi a Diva

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank