2012.07.11.

Elindult a Hírhatár központi oldala

A franchise rendszerben működő online hírportál elindította központi oldalát, ahonnan elérhető a csoport valamennyi lokális weboldala.

Ma már 70 településen igyekszik beszámolni a legfontosabb magyarországi eseményekről a Hírhatár lapcsoport. Az újonnan elindított weboldal egy gyüjtőportálként funkcionál, ahonnan megnyitható az összes lokális oldal. A civil lapcsoport technikai fejlesztésének köszönhetően közel 100 aktuális hír jelenik meg naponta a központi oldalon, amely már okostelefonról is hozzáférhető. A Hírhatár oldalak egyedisége abban rejlik, hogy a különböző települések eseményeit helyi szerkesztők teszik közzé, melynek köszönhetően pontosabban és gyorsabban képesek tudósítani a híreket.

Laptopon olvasó nők

Az újonnan elindított weboldal gyüjtőportálként funkcionál, ahonnan valamennyi lokális oldal megnyitható.

A központi oldal elérhető a www.hirhatar.hu címen .

Az hírszolgáltatás újszerű megközelítésének köszönhetően a megjelenített hírek többsége kizárólag a lapcsoport oldalain találhatóak meg. “Más hírportáloktól eltérő módon, a hírhatáros egyedi arculatot megtartva átlátható, világos, rendezett oldallal találkozhatnak olvasóink, egyszerű és felhasználóbarát módon megtalálva az érdeklődésükre számot tartó cikkeket.” – írja a Kecskeméti Hírhatár az újonnan elindított központi portálról. A közeljövőben várhatóan Balatonfüreden, Velencében, Veszprémben és Budapesten az V. kerületben indul új lokális weboldal. Románia kivételével további Master-franchise átvételéhez határon túli partnereket is keres a lapcsoport. A már működő romániai oldalak az alábbi webcímeken érhetőek el: www.hirhatar.ro és www.stirimixt.ro

A Hírhatár online lapcsoportról

A Hírhatár egy olyan franchise rendszerben működő civil hírportál, amely újszerű formai hátterével nemcsak egy független médiafelületet, hanem egyben hiteles hírügynökséget is teremtett. A koncepció alapja, hogy akár a legkisebb települések is rendelkezzenek egy olyan online felülettel, ahol helyi szerkesztőség tudósítja az adott terület „Önöknek – Önökről” szóló híreit – ezzel garanciát nyújtva az információk hitelességéről. Rosenberg Tamás, a hírcsoport tulajdonosa a kereskedelemben működő franchise rendszerek elemeire építkezve hozta létre azoknak online megfelelőjét.

A Hírhatár Lapcsoport városi oldalainak további bővítéséhez, önálló szerkesztőségek működtetéséhez franchise átvevőket keres. Bővebb tájékoztatás, jelentkezés a franchise.hirhatar.hu oldalon

(pcs)

Elindult a Hírhatár központi oldala

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank