2018.05.14.

Világhódító úton a Sakáltanya

Az ikonikus filmből jólismert márka keresi leendő franchise partnereit, olyan biztos üzleti bázist kínálva, amely sikerrel és profittal kecsegtet.

A “Föld leghíresebb italbárja” nemzetközi terjeszkedésbe kezdett. Az első Sakáltanya (Coyote Ugly) 1993-ban, 25 évvel ezelőtt nyitott meg New Yorkban köszönhetően egy 24 éves lánynak, Liliana ‘Lil’ Lovell-nek, aki úgy döntött, maga mögött hagyja a Wall Streetet és olyan munkába vág, ami igazán közel áll hozzá. Eldöntötte, hogy semmi sem térítheti el céljától, az általa megálmodott üzleti koncepciótól. Így született meg a Sakáltanya, ahol gyönyörű lányok szórakoztatják a vendégeket, finom italok mellett. Ez az egyszerű koncepció mára meghódította a világot. Negyed évszázaddal elindulása után, a Sakáltanya kultúra mindenhol szembejön velünk, legyen szó a reklámokról, TV sorozatokról, filmekről vagy a világ 25 pontján megtalálható hálózatról. A sokak által ismert márka hatalmas lendülettel fejlődik, már hét országban van jelen. Jelenleg kulcsfontosságú piacokon zajlik a hódítás, így például Európában egyelőre az Egyesült Királyságban nyílnak az első egységek, de a Sakáltanya elérkezettnek látja az időt ahhoz, hogy mélyebbre hatoljon a kontinensen.

Coyote Ugly bár Manchesterben Fotó Sakáltanya, Manchester

A világ egyik legikonikusabb italbár hálózata nemcsak a márka történetét és erejét kínálja, hanem egy olyan franchise programot és tréninget is, amely egyedülálló és hatalmas sikerrel kecsegtet” – mondta el Justin Livingston, nemzetközi hálózatfejlesztésért felelős igazgató-helyettes.

Az eddig elért sikerek még csak a kezdetet jelentik, úgy tűnik semmi nem állíthatja meg a Coyote Ugly terjeszkedését. Egyedülálló dolog az, hogy egy ekkora márka elérhető nemzetközi franchise partnerek számára – nyilatkozta Justin Livingston. A világhírű márka, amely híres a sakálok, azaz a felszolgálok szórakoztató szolgáltatásairól, népszerű nemcsak a turisták, hanem a helyi fogyasztók körében is. A hálózat egységei egyszerre kínálják egy parti- és italbár, valamint egy szórakoztató helyszín élményét – a látogatók ihatnak egy (vagy több) italt, koktélt, miközben gyönyörködhetnek a sakálok szórakoztató műsorában, táncukban, énekükben. A Sakáltanya egy olyan élmény, amely mindig visszacsábítja a betérő vendégeket.

A Coyote Ugly franchise központ elsősorban olyan franchise partnereket keres, akik kellő tapasztalattal és elhivatottsággal rendelkeznek a vendéglátóiparban ahhoz, hogy sikerre vigyék ezt a nagy vonzerővel bíró márkát. A bárok olyan területeken, nagyvárosokban képesek megfelelően működni és növekedni, ahol nagy számban vannak jelen turisták és helyi fogyasztók egyaránt. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a vendégek nem restek sorban állni azért, hogy ők is részesei legyenek a Sakáltanya élménynek. Elképesztő érzés, amikor egy új helyszínen nyitunk egy új egységet. Az érdeklődés hatalmas és azonnali. Arra törekszünk, hogy a legmegfelelőbb franchise partnereket találjuk meg a világ összes pontján, akik képesek bevezetni és sikerre vinni a márkát az új piacokon. Izgalmas látni, ahogy a partnereink agresszívan terjeszkednek, és meghódítják a hozzájuk tartozó régiókat. Az eddigi nemzetközi nyitásainkat rendre siker koronázta, ez nagy öröm számunkra és mindig nyitottak vagyunk az új piacok irányába – tette hozzá Livingston.

A Sakáltanya egy olyan nemzetközi franchise programot kínál a kiválasztott partnerek számára, amely sok izgalmat, teljeskörű támogatási rendszert és természetesen profitot kínál a befektetők részére. A lehető legerősebb támogatási rendszerrel olyan metódusokat alkalmaz, amely hozzájárul a bárok sikeres működéséhez, valamint alkalmazkodik a helyi piacokhoz és elvárásokhoz is, így kínálva rugalmasságot mind a befektetők, mind a fogyasztók számára.

A Sakáltanya franchise programja emellett magába foglalja a teljes körű képzését a befektető tulajdonosoknak, managereknek, üzletvezetőknek és alkalmazottaknak. Emellett az egységek kialakításában, működtetésében, a megfelelő marketing stratégia kidolgozásában is segít a franchise központ.

Világhódító úton a Sakáltanya

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank