2018.04.11.

Madrid is készen áll

Április 19-21. között rendezik meg az Expofranquicia franchise kiállítást. A legnagyobb nemzetközi és spanyol márkák új, innovatív koncepciókkal megspékelve.

A nemzetközi ExpoFranquicia franchise kiállítás minden évben nagyjából 500 franchise kiállítót és szolgáltatót hoz össze Madridban. Az idei évben a 40 különböző gazdasági ágazat franchise hálózatait felvonultató kiállítás és vásár április 19-én nyitja meg kapuit és április 21-ig várja a franchise iránt érdeklődő látogatókat. A korábbi évek tapasztalatai alapján a háromnapos rendezvény során 15 ezer látogató – potenciális befektetők és franchise partnerek – fordul meg a Feria de Madrid komplexumban.

Expofranquicia Fotó Expofranquicia

A madridi kiállításon a legkülönbözőbb kereskedelmi és szolgáltatói szektorokból érkező franchise és üzleti koncepciók mutatkozhatnak be, mint a catering és éttermi vendéglátás, szépség, egészség és fitnesz, tanácsadás, dekor és háztartási termékek, divat, média, pénzügyi szolgáltatások és még sok más.

Spanyolországban jelenleg nagyjából 1300 franchise hálózat működik, melyek 83 százaléka spanyol márka. A jólismertek között van például a Naturhouse, amely Magyarországon is jelen van. A franchise kiállítás remek lehetőség ezen sikeres franchise hálózatok képviselőivel való személyesen találkozásra, tájékozódásra a franchise általános és hálózat-specifikus ismérveiről vagy akár magyarországi franchise licence vásárláshoz is.

Supersano Eco organikus szupermarketek, Grupo Alda’s gazdaságos hotellánc vagy Hoffmann World Senior Homes idősotthon hálózat – ez csak néhány a számos innovatív üzleti koncepció közül, amikkel a madridi franchise expóra kilátogatók találkozhatnak. A fiatalabb vállalkozások mellett ugyanakkor a kiállítás egy biztos pont a partnerkereséshez a kipróbált és bizonyított, nagymúltú franchise hálózatok számára is, mint a Century 21, Re/Max, 5asec, Carrefour, Dia, Lizzaran, Naturhouse és sokan mások.

A franchise expó kisérőprogramjaként a franchise márkáknak a Franchise School keretében is lesz lehetőségük üzleti koncepciójuk bemutatására. A látogatók a franchise prezentációk mellett egyúttal szakmai szemináriumokon és franchise átadóknak vagy átvevőknek szóló képzéseken is részt vehetnek. A kiállítás főszervezője az IFEMA (Institución Ferial de Madrid) szervezet együttműködésben a Spanyol Franchise Szövetséggel (Asociación Espanol de Franquicias).

Madrid is készen áll

Jelenleg nincsen hozzászólás ebben a témában. Legyen Ön az első!

Fórum 63 téma, 109 hozzászólás

olvasna többet?

newsletter Franchising.hu

If you see this, leave this form field blank